Седмичен хороскоп за периода 03 януари- 07 януари 2017г.

Какво Ви предстои през тази седмица?

Седмичен хороскоп за периода 03 януари- 07 януари 2017г.

Можете да следите седмичния си хороскоп в страницата на Jenite.bg във Facebook!

Овен

Това е седмицата, през която много неща ще ви се изяснят. През този период ще бъдете много по-социални, ще бъдете заобиколени от близки и приятели и настроението ви ще бъде приповдигнато. Ще проведете трудни разговори, които обаче ще ви помогнат при взимането на решения.

Телец

Напоследък сте изпълнени с много и различни емоции, които може да доведе до голямо разочарование през тази седмица. През втората половина на седмицата ще бъдете в хармония със себе си и ще постигнете финансова стабилност. Ще имате възможност за нова работа.

Близнаци

Животът става все по-хубав за вас, Близнаци. Предстои ви една много красива седмица, през която ще срещнете любовта. През този период сте като магнит и никой няма да може да ви устои. Насладете се на възможността да общувате с нови и различни хора. Предстои ви и голяма промяна.

Рак

Тази седмица е изключително важна, защото животът ви ще претърпи пълен обрат. Ще ви се наложи да направите избор, свързан с личния ви живот, който ще постави началото на нов етап. Престоят ви много важни разговори в средата на седмицата, в които трябва да бъдете много внимателни.

Лъв

От известно време насам преосмисляте много неща и през този период ще решите точно кой път искате да следвате. През този период ще се съберете със стари приятели и ще срещнете много нови такива. В края на седмицата ви предстои много голяма промяна, най-накрая ще постигнете целта си.

Дева

Вашата кариера е основен акцент в живота ви от доста време насам и през тази седмица ще бъдете наградени за добрата работа и положените усилия. Ще усетите, че това, което сте правили не е било напразно. Ще се отворят много нови възможности пред вас, възползвайте се.

Везни

Мощната серия от трансформации в живота ви продължава с пълна сила. Ще вземете важни решения, свързани с бъдещето. Ще имате някои интересни и вълнуващи възможности, свързани с работа, образование и пътуване. Ще получите подкрепата на приятелите си и всичко ще изглежда по-лесно.

Скорпион

През първата седмица от Новата година, единственото нещо, върху което трябва да се фокусирате, е работата. Ще имате успех при важни преговори, споразумения и т.н. През тази седмица можете да направите голяма инвестиция, която със сигурност ще си струва.

Стрелец

Тази седмица е посветена изцяло на любовния ви живот. Това е най-добрият период за вашият любовен живот от доста време насам. Седмицата ще бъде изпълнена със забавление и положителни емоции, наслаждавайте ѝ се. Направете нещо екстремно и излезте извън зоната си на комфорт.

Козирог

Ще намерите решението на много важен семеен въпрос. Ще започнете Новата година по същия начин, по който завършихте старата- погълнати от рутината на ежедневието. Направете всичко възможно да започнете да изпълнявате новогодишните си цели.

Водолей

Животът ви се променя по магически и вълнуващ начин. През тази седмица ще прекарате най-романтичните си моменти от цялата година. Не обръщайте внимание на дребни грижи и проблеми. Бъдете предпазливи относно финансовото си състояние. Ще имате успех с голям проект.

Риби

Тази седмица е посветена на семейството. Ще се чувствате най-добре и най-уютно вкъщи, заобиколени от любимите хора. Този период ще бъде изпълнен с красота и любов. Отърсете се от всички грижи и проблеми, които ви тормозят напоследък и се отдайте на почивка.  

2 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay