Седмичен хороскоп за периода 04 септември- 08 септември 2017 г.

Какво Ви очаква през тази седмица?

Седмичен хороскоп за периода 04 септември- 08 септември 2017 г.

Можете да следите седмичния си хороскоп в страницата на Jenite.bg във Facebook!

Овен

Най-накрая ще се чувствате така, сякаш можете да направите неща, които искате да направите от цяла вечност. Ще срещнете много специален човек, така че бъдете нащрек за нови запознанства. Готови сте да започнете нова глава в живота си и това ще бъде началото на нещо прекрасно, не се страхувайте да го направите.

Телец

Действайте бавно и стабилно през тази седмица. Инстинктите ви са много изострени и сте в състояние да съчетавате личния и професионалния живот много добре. Вярвайте на това, което ви казва вътрешния глас повече от това, което ви казват хората около вас. Ще се справяте много по-добре, ако работите самостоятелно.

Близнаци

Животът ви напоследък се движи в много положителна посока, но сега ще получите някои не толкова добри новини. Не се притеснявайте, трябва да има и такива моменти, за да се радвате повече на хубавите неща. Не бързайте да споделяте идеите си с околните, защото не се знае кой ви мисли доброто и кой не.

Рак

Напоследък много неща ви се въртят в главата, но трябва да си иградите ясна представа точно как да процедирате и как да продължите напред. Ако в главата ви се въртят повтарящи се, едни и същи неща, значи е време да действате точно по този начин. Оставете драмата зад себе си и продължете напред.

Лъв

Напоследък се случват много неща, но най-сетне сте в състояние да разрешите някакво продължаващо объркване. Можете да спрете да бъдете разсеяни и да подредите приоритетите си. Поставете собствените си нужди на първо място и продължете напред. Най-накрая ще спрете да се занимавате с драмата на другите хора.

Дева

Напоследък работите много усърдно, но може би се чувствате малко изолирани. През тази седмица личният и любовният ви живот ще бъдат в най-добрата си форма. Някой много интересен човек ще прояви интерес към вас или човек от миналото ви ще се завърне с пълна сила. Ще изградите силна връзка с някой, която ще се превърне в нещо страхотно.

Везни

Готови сте да сбъднете някои от най-големите си мечти и амбиции днес. Ще претърпите някои разочарования, но те са неизбежни и просто няма какво да направите. Уверете се, че обръщате достатъчно внимание на интуицията си. Предстоят ви големи промени и новини с кариерата, които ще променят посоката ви значително.

Скорпион

Тази седмица е кулминацията на много вълнуващи и драматични седмици. Опитайте да избегнете преминаването на границите, тъй като е възможно да се случат много недоразумения както в личния, така и в професионалния ви живот. Изчакайте до средата на седмицата, за да проведете по-трудните разговори, тогава ще имате повече успех.

Стрелец

Напоследък животът ви е прекалено забързан и всичко се случва много бързо. Тази седмица най-накрая ще получите малко спокойствие и облекчение. Не предприемайте никакви действия по важни въпроси, за да си спестите стреса. Всичко това може да почака, така че не се притеснявайте и посветете тази седмица на почивката.

Козирог

Работата ви ще започне на висока предавка тази седмица. Първо трябва да се ориентирате в сложните аспекти. Бъдете внимателни с финансовото си положение и отношенията с колегите, тъй като сте предразположени към създаване на проблеми. Всичко ще започне да се подрежда по възможно най-добрия начин в средата на седмицата.

Водолей

Тази седмица ще се окаже началото на нов етап от живота ви. Направете всичко възможно, за да избегнете драмата в началото на седмицата. Направете всичко възможно да започнете този нов период с положителни емоции и чист ум. Предстоят ви чудесни, хармонични дни, изпълнени с щастие и положителни емоции.

Риби

Любовният ви живот е на път да поеме в нова посока. Бъдете внимателни за драмата и лошата комуникация, защото могат да ви изиграят много лоша шега. Предстои ви седмица, изпълнена с много емоции. романтика и забавление. Радвайте се на живота и се насладете на малките неща, които го правят по-хубав.

5 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay