Седмичен хороскоп за периода 05 юни-09 юни 2017г.

Какво Ви очаква днес?

Седмичен хороскоп за периода 05 юни-09 юни 2017г.

Можете да следите седмичния си хороскоп в страницата на Jenite.bg във Facebook!

Овен

Заредете се с търпение за тази седмица. Ще имате много динамична седмица. Обърнете внимание на личните си взаимоотношения. Трябва да седнете и да поговорите за проблемите и за чувствата си. Това е една трудна тема за разговор, но ще бъде по-безболезнено, ако просто кажете какво ви тормози.

Телец

Вашето творчество и любовния ви живот са на първо място. Отдайте се напълно на семейството си. През тази седмица ще се наложи да покажете уменията си за управляване на хора. Докажете, че можете да бъдете лидер. Това се отнася както за работата ви, така и за личния живот. В края на седмицата се отдайте на забавления.

Близнаци

През тази седмица ще се появят хора от миналото, които изобщо не сте очаквали да видите. Фокусирайте се върху целите си. Възможно е да подновите връзката си с хора, които ще са ви от полза. Ще осъзнаете, че пропускате много неща, така че опитайте да сте максимално фокусирани. 

Рак

Разкъсвате се между много и различни занимания напоследък, но е време да се фокусирате върху едно от тях, за да постигнете успех. Ако се занимавате само с едно нещо всичките ви усилия ще са насочени към него и резултатите ще са много по-добри. Ще бъдете и по-уверени в себе си.

Лъв

През тази седмица е възможно да се наложи да се откажете от нещо, върху което работите от доста дълго време. Ако се разделите с миналото, ще освободите място на нови, още по-хубави неща да влязат в живота ви. Бъдете предпазливи, защото необмислените действия могат да доведат до неприятни ситуации.

Дева

Напоследък кариерата ви е на фокус, но е време да се фокусирате върху връзката си и върху отношенията си с хората като цяло. Не показвайте силните си емоции, защото може да ви изиграят лоша шега. Говорете открито, изразявайте мнението си и отстоявайте позицията си. В края на седмицата ще имате емоционален изблик.

Везни

Животът ви е едно приключение напоследък, хубавата новина е, че ще започнете да се наслаждавате на това приключение. Не се страхувайте да споделяте чувствата и намеренията си. Това, което ви казва разумът се различава от това, което ви казва сърцето, но най-важното е да разберете какво наистина искате и да се борите за него.

Скорпион

Предстоят ви много успехи в професионален план и много промени, свързани с личния ви живот. Ще определяте графика си и начина си на работа по възможно най-добрия начин тази седмица. Връзката ви може да премине през някои изпитания и лоши моменти, но всичко ще се подреди, ако държите на човека до себе си.

Стрелец

За вас приятелите са най-важни и тази седмица ще бъде посветена на тях. Сега е идеалното време да започнете бизнес с някой приятел или някакво благотворително начинание. Имате сходни цели и мечти с вашите близки и работата в екип ще ви помогне да ги постигнете. Бъдете гъвкави относно промяна в плановете.

Козирог

Тази седмица ще бъде изключително важна. Някои парчета от пъзела най-накрая ще се подредят и ще имате по-ясна представа какво точно искате. Предстои ви поредица от драматични събития, които ще породят чувство на натиск. Промените, които направите през тази седмица ще имат ефект в дългосрочен план.

Водолей

Бъдете верни на себе си през тази седмица. Ще се наложи да вземете някои важни решения. Интуицията ви ще ви е много полезна. Тя ще ви свърже с най-дълбоките ви чувства. От известно време преосмисляте ценностите и плановете си и през тази седмица ще дойде моментът да действате, тъй като ще се отворят възможности.

Риби

Последните няколко седмици са били много натоварени за вас, така че си поемете дъх и се върнете към нормалния начин на живот. През тази седмица общувайте с приятелите си колкото е възможно повече. В края на седмицата предстои драматична ситуация, свързана с член на семейството ви.

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay