Седмичен хороскоп за периода 09 октомври- 13 октомври 2017 г.

Какво Ви очаква днес?

Седмичен хороскоп за периода 09 октомври- 13 октомври 2017 г.

Можете да следите седмичния си хороскоп в страницата на Jenite.bg във Facebook!

Овен

Ще се запознаете с някои страхотни хора през тази седмица. Вероятно някои от тях ще се превърнат във ваши приятели или съдружници. Работата в екип може да доведе и до по-сериозни, лични отношения или бизнес партньорства. Ще предпочитате да си оставате вкъщи по-често през тази седмица.

Телец

Ще намерите решенията на някои проблеми, които ви притесняват от дълго време насам. Бъдете търпеливи, скоро ще намерите спокойствие. Вашите инстинкти са доста изострени. Обърнете внимание на интуицията си, защото вероятно тя ще ви отведе към решенията на проблемите.

Близнаци

Това е една от най-добрите седмици от тази година за любовния ви живот. Ще започнете много важна връзка през тази седмица. Тази връзка ще определи бъдещето ви и ще остави траен отпечатък в съзнанието ви. Всички хора, с които се срещате днес са потенциални партньори не само в любовта, а и в бизнеса, например.

Рак

През тази седмица трябва да си съставите стратегия и да действате по нея. Ще направите някои важни стъпки, които ще се отразят на бъдещето ви. През тази седмица ще разрешите семеен проблем, който ви тормози отдавна. Съвсем скоро ще се насладите на спокойствие и хармония.

Лъв

Тази седмица ще бъде голямо облекчение за вас. Предстоят ви много положителни промени. Ще се освободите от стреса и притесненията и ще започнете да гледате само напред. Краят на седмицата е предвиден за почивка, така че не се натоварвайте с други неща тогава.

Дева

През тази седмица трябва да бъдете в абсолютна хармония със себе си, за да имате успех всичко, което правите. Организирайте семейна, празнична вечеря през тази седмица и прекарайте време със семейството си- ще ви се отрази добре и ще ви зареди с положителна енергия.

Везни

Предстои ви още една страхотна седмица! Страстта ви към пътешествия ще е много силно изразена през следващата седмица. Ако сте планирали пътуване или нещо друго забавно, сега е моментът. Може да имате леки спънки в любовния живот, но няма да е нищо сериозно.

Скорпион

Страстта е във въздуха тази седмица и вие сте решени да постигнете всичките си цели именно през този период. Ако сте мислели да направите някои промени, сега е моментът. Късметът е на ваша страна и е почти сигурно, че ще се справите. Не споделяйте всичко, запазете го в тайна.

Стрелец

Ще бъде страхотна и празнична седмица за вас. Предстоят ви много неочаквани забавления и приключения през този период. Не се страхувайте да преследвате това, което искате, особено ако става въпрос за любов. Тази седмица ще бъде много благоприятна за любовния ви живот. 

Козирог

Фокусирайте се само върху важните за вас неща и загърбете всичко останало. Фокусирайте се върху кариерата си и подсигуряването на бъдещето. Не се колебайте дали да изкажете мнението си. Говорете високо и отстоявайте позицията си. Сега е вашият шанс да получите всичко, което искате.

Водолей

Това се очертава да бъде една много забавна седмица. Ще бъдете в центъра на вниманието. Изпълнени сте с положителна енергия и сте напълно неустоими за всички хора около вас. Предстоят ви неочаквани срещи, пътувания, приключение и много много забавления.

Риби

Ще настанат добри времена за вас. Напоследък работите много здраво, дори повече от нужното. Тази седмица е подходяща да се свържете със стари приятели и да се отдадете на почивка и забавления. Възползвайте се от възможността да разнообразите любовния си живот.

1 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay