Седмичен хороскоп за периода 09 януари- 13 януари 2017г.

Какво Ви очаква през тази седмица?

Седмичен хороскоп за периода 09 януари- 13 януари 2017г.

Можете да следите седмичния си хороскоп в страницата на Jenite.bg във Facebook!

Овен

Напоследък има много драма в живота ви, но през тази седмица най-накрая ще се върнете към нормалния си, спокоен живот. Ще се справите с недоразуменията, които се случват напоследък. Бъдете внимателни, защото всички около вас реагират пресилено. В края на седмицата се забавлявайте.

Телец

Най-после ще постигнете мир. Напоследък животът ви е изпълнен със скандали и негативни емоции. Имате проблеми с повечето хора от обкръжението ви, но през тази седмица ще ги разрешите и ще се върнете към нормалните си отношения, защото приятелите и близките са най-важното нещо за вас.

Близнаци

Ще има някои пречки по пътя ви, но като изключим този факт, това ще бъде една от любимите ви седмици тази година. Ще разрешите някои проблеми от миналото и ще можете да продължите напред. Тази седмица ще бъде добра за любовния ви живот, изпълнена е с романтика и хубави изживявания.

Рак

Трябва да се ориентирате накъде искате да върви животът ви. Направете планове и изберете посоката, в която ще поемете. През тази седмица ще трябва да направите избор, който ще има отражения през целия ви живот, бъдете разумни и внимателни. Това е една много решаваща седмица във всички аспекти.

Лъв

Хората, с които ще се срещнете през тази седмица, ще се превърнат в много важна част от живота ви. Трябва да вървите напред уверено и да не се отказвате при никакви обстоятелства. Ще има хора, които ще се опитат да ви саботират, но не губете времето си с тях, предстои да извършите велики дела.

Дева

През тази седмица ще получите наградата за усърдната работа напоследък и това ще бъде много сладък момент. Миналото ви ще ви застигне, но не влагайте особено много емоции. Оставете нещата от миналото в миналото, не взимайте нищо от тях за тази година. Време е за ново начало.

Везни

Предстоят ви много важни разговори през този период. Не се притеснявайте, говоренето е силната ви страна и сте способни да убедите почти всеки в почти всичко. Неочаквано, някой ще открадне сърцето ви и ще превземе мислите ви. Отдавна не ви се е случвало, така че се насладете максимално.

Скорпион

Финансови въпроси, които ви тормозят от известно време, най-накрая ще бъдат разрешени. Освен това резултатът ще е по-хубав, отколкото предполагате. Предстои ви сериозен спор с колегите, отдайте се на работа, за да не им обръщате внимание и да не хабите нервите си излишно.

Стрелец

През тази седмица ще бъдете център на внимание. Любовният ви живот ще бъде в разцвета си. Ще получите яснота за това какво искате от живота си, във всеки аспект. След като вече знаете точно какво искате, трябва да започнете да работите за него, няма време за губене.

Козирог

Последните няколко седмица бяха много стресиращи за вас, но драмата най-накрая приключва. Вече ще можете да комуникирате нормално с всичките си близки и приятели. Ще намерите най-добрия изход за някои ситуации и най-добрия път, по който да вървите самите вие.

Водолей

Тази седмица е много гореща за любовния ви живот. Ще имате малко проблеми в работата, относно графика си и това как да се справите с всички задачи за толкова кратко време, но не го приемайте много навътре, а се радвайте на положителните неща, които се случват с любовния ви живот.

Риби

Напоследък работите прекалено много, затова оставете тази седмица само за почивка и възстановяване от стреса. Всичко около вас е малко хаотично и разбъркано, затова трябва да си починете и след това да подредите живота си. Прекарайте седмицата вкъщи или се отдайте на забавления. 

3 1
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay