Седмичен хороскоп за периода 10 април- 14 април 2017г.

Какво Ви очаква през Страстната седмица?

Седмичен хороскоп за периода 10 април- 14 април 2017г.

Можете да следите седмичния си хороскоп в страницата на Jenite.bg във Facebook!

Овен

Най-накрая нещата започват да си идват на мястото тази седмица. Този период ще бъде доста благоприятен за взаимоотношенията ви, така че използвайте възможността да изгладите ситуации от миналото, които не спират да ви тормозят. Ще имате възможността да направите голяма промяна, стига да го искате достатъчно силно.

Телец

Действайте бавно и стабилно през тази седмица. Ще имате много енергия, за да се справите с различни лични и професионални проблеми. Живеете в заблуда от доста време насам, но през този период всичко ще излезе наяве и ще стане кристално ясно. Време е да преосмислите своите грандиозни планове и да помисли кое наистина си заслужава енергия ви.

Близнаци

Най-накрая ще получите така желаната яснота и ще се радвате на една много забавна седмица. Този период ще бъде благоприятен за любовния ви живот. Ще бъде седмица, изпълнена с романтика и ако си изиграете правилно картите може този благоприятен период да продължи. Предстоят ви много забавни дни и нощи.

Рак

Предстоят ви огромни промени, опитайте да се подготвите психически. Промените ще са свързани с дома, семейството и личните отношения. Ще бъдат положителни промени, но всяко ново нещо е стресиращо, така че бъдете подготвени. Възползвайте се от предложенията, които ще получите, защото такива предложения не се получават всеки ден.

Лъв

Приемете ударите на тази седмица и ще бъдете приятно изненадани от крайния резултат. През този период ще контактувате с хора, които могат да ви бъдат полезни по много и различни начини. Възползвайте се от това. Време е да преосмислите целите си и изобщо виждането си за живота. След тази седмица ще бъдете по-силни и уверени от всякога.

Дева

Вашите приоритети са променящи се, но най-накрая ще имате известна яснота по по-важните въпроси. Тази седмица ще бъде благоприятна за финансовото ви състояние и ще забележите голяма промяна в доходите си. Този период е идеален да се разделите с хората, които ви дърпат назад и да започнете да обръщате повече внимание на по-стойностните хора.

Везни

Това е вашата седмица, Везни. Всички около вас ще бъдат на ваше разположение и ще направят всичко възможно да ви помогнат да постигнете целите си, така че не се притеснявайте да ги молите за услуги. Взаимоотношенията ви с хората ще се развият в много неочаквана посока, но може би е за добро.

Скорпион

Бъдете търпеливи през тази седмица, особено когато става въпрос за работа и за отношенията с колегите и шефовете. Дайте си малко почивка, за да можете да обмислите внимателно какво се случва и как да действате. Доверете се на интуицията си, тя няма да ви излъже. Ще се окажете в някои сложни ситуации, но нещата ще се оправят.

Стрелец

През тази седмица ще бъде кулминацията на лична или професионална драма. Време е да излезете от зоната на комфорт и да се срещнете с нови, различни и интересни хора. Винаги трябва да се движите на някъде, не позволвайте животът ви да бъде скучен и еднообразен. Преразгледайте живота си и най-вече любовните си отношения.

Козирог

Тази седмица ще бъде много драматична и вълнуваща. Началото на седмицата ще бъде изпълнена с успехи и ще получите много слава. Ако искате да впечатлите някого, сега е момента. В края на седмица очаквайте много драматични събития, свързани с дома, семейството и близките ви хора. Няма да имате никакви проблеми в комуникацията.

Водолей

Това може да се окаже вълнуваща и непредсказуема седмица, особено ако планирате пътуване. Най-накрая ще намерите своето място, като ще попаднете на него съвсем случайно. През този период ще поемете в правилната посока и ще започнете да забелязвате положителните резултати. Бъдете внимателни, когато става въпрос за финанси.

Риби

Животът ви е малко хаотичен напоследък. Ще осъзнаете, че е време да направите огромни промени в живота си, за да тръгне в друга, по-хубава посока. Трябва да направите преоценка на доходите си, целите си и животът си като цяло. Направете пролетно почистване през тази седмица, ще ви се отрази добре.

2 1
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay