Седмичен хороскоп за периода 10 юли- 14 юли 2017г.

Какво Ви предстои през тази седмица?

Седмичен хороскоп за периода 10 юли- 14 юли 2017г.

Можете да следите седмичния си хороскоп в страницата на Jenite.bg във Facebook!

Овен

Давате всичко от себе си, за да избегнете драмата, но въпреки това, тази седмица ще бъде изпълнена с драма. Началото на седмицата е много подходящо за пътувания и за правене на планове в дългосрочен план. В средта на седмицата напрежението ще ескалира, но е важно да бъдете спокойни и да уважавате околните.

Телец

Бъдете търпеливи и действайте бавно и спокойно тази седмица, тъй като проблемите могат да се появят като гръм от ясно небе. Обърнет внимание на интуицията си и се вслушайте внимателно в нея. Бъдете реалисти и се справете с проблемите, които ще се появят. Няма да е нищо сериозно, но е добре да се справите на време.

Близнаци

През този период ще ви се наложи да се сблъскате с някои не особено приятни проблеми. Ще разберете кой ви мисли доброто и кой не. След като отсеете хората около вас, ще формирате здрав и много успешен колектив, което ще улесни много работата ви и ще доведе до страхотни резултати.

Рак

Всички погледи ще бъдат върху вас през тази седмица и ще се наложи да вземете някои важни решения. Понеделник е страхотен ден и през целия ден ще знаете точно какво искате и какво трябва да направите. Средата на седмицата ще бъде малко по-напрегната, но като цяло ви предстои успешна и позитивна лятна седмица.

Лъв

Вие сте стратегически хора и ще мислите доста мащабно през този период. Вие сте безстрашни и можете да се справите с всичко. Просто бъдете подготвени, че нещата може да не се случват точно по начина, по който ви се иска. Ще бъдете подложение на някои предизвикателства, но обстоятелствата ще се развият във ваша полза.

Дева

Напоследък се случват много промени в живота ви, но ако има нещо, с което не бива да се занимавате, това са тези промени. Просто продължавайте напред, сякаш нищо не се е случило. В средата на седмицата малко драма ще се промъкне в живота ви и миналото ви ще ви настигне, но няма страшно. В крайна сметка, всичко ще бъде наред.

Везни

Предстои ви драматична седмица, в която една или повече от вашите ключови връзки ще се промени съществено. Началото на седмицата ще бъде позитивно и приятно, така че се насладете на времето с любимите хора. Това ще ви зареди с положителна енергия и ще ви помогне да се справите с всички трудности.

Скорпион

Има моменти, в които скованото ви мислене може да ви изиграе лоша шега и тази седмица е един от тези моменти. Началото на седмицата ще бъде обещаващо и всичко ще се случва по план, особено в работата. След това за съжаление може да останете малко разочаровани от случващото се, но не губете надежда.

Стрелец

Тази седмица ще бъде неочаквано интензивна. Огромен брой задължения, дълго пътуване, забавления, романтика и всичко, за което можете да се сетите. Единственото негативно нещо, което може да се случи през тази седмица е да развалите отношенията си с близък приятел или член на семейството, но всичко бързо ще се подреди.

Козирог

Предстои ви забързана седмица, която може да ви сблъска с драма от миналото. Началото на седмицата ще бъде силно за вас. Започвате този период с огромен успех, което ще ви мотивира за цялата седмица. Ще ви се налага да правите много избори и трябва внимателно да обмислите всички детайли, преди да взимате решения.

Водолей

Това ще бъде една от онези седмици, в които имате да свършите хиляда неща и имате чувството, че не можете да се справите с нито едно. Инстинктите ви обаче ще се окажат по-силни, отколкото сте мислили и ще се справите с всички задачи и то по възможно най-добрия начин. Не предприемайте пътувания в края на седмицата.

Риби

Вие сте спокойни и уравновесени хора, но през тази седмица търпението ви може да бъде подложено на изпитание. В понеделник ще получите добри новини и това ще повдигне духа ви. В средата на седмицата обаче ще се появи драма, свързана с пари, семейство. Бъдете търпеливи и не казвайте нищо, за което ще съжалявате по-късно.

2 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay