Седмичен хороскоп за периода 13 ноември- 17 ноември 2017 г.

Какво Ви очаква през тази седмица?

Седмичен хороскоп за периода 13 ноември- 17 ноември 2017 г.

Можете да следите седмичния си хороскоп в страницата на Jenite.bg във Facebook!

Овен

Много добре знаете какво искате и сега е моментът да си иградите точна стратегия за действия, за да го постигнете. Нещата ще се променят, няма да е всичко винаги еднакво. Ще бъдете въвлечени в ситуации, включващи пътувания, забавления и т.н. Вашата интуиция работи с пълна сила, но помислете за промяна на подхода.

Телец

Направете някои промени през тази седмица и се надявайте, че интуицията ви ви води в правилната посока. Време е да преосмислите отношенията и връзките си, за да започнат да се развиват в някаква посока. Можете да преобразите живота си към много по-добро. Прекарайте края на седмицата със семейството си.

Близнаци

Плановете ви може да нараснат, да се променят, да се разширят или да приемат нова форма тази седмица. Погледнете реално на нещата, за да можете да прецените кой е най-добрият подход. Каквото и да се случва, вие ще се справите, въпроса е дали ще го направите по най-лесния начин или не.

Рак

Този месец продължава да бъде вълнуващ и запомнящ се за вас. Ако имате някакви притеснения за здравето или начина си на живот, предприемете някакви действия, за да си осигурите спокойствието, което заслужавате. Корекциите, които правите сега, ще имат дългосрочно въздействие, така че внимавайте.

Лъв

Има няколко фини, но смислени промени в живота ви през тази седмица. Предстоят ви промени в бизнеса, породени от факта, че в момента нещата не се получават. Помислете за нова, работеща стратегия. Уикендът е страхотен за освежаване на дома и като цяло поставяне на ново начало.

Дева

Трябва да се фокусирате върху приоритетите си тази седмица и да изключите нещата, които ви разсейват, по този начин ще постигнете много голям напредък. Време е да изплатите дълговете си и да знаете, че сте чисти, за да можете да се чувствате спокойни.

Везни

Инстинките ви са изключително засилени през тази седмица и сте готови да направите някои много големи промени. Най-накрая ще получите яснота относно любовния си живот. Ще разберете какво се случва и какво да направите, за да постигнете това, което искате. Към края на седмицата ви предстоят много вълнения и позитивни емоции.

Скорпион

Дългоочакваната промяна ще се случи през тази седмица и най-накрая ще знаете в коя посока да тръгнете. Време е да помислите дали настоящия ви живот и взаимоотношения ви удовлетворяват и ако отговорът е отрицателен, време е да направите нещо. Прекарайте поне една вечер с приятели.

Стрелец

Този период ще бъде много вълнуващ както за любовния, така и за професионалния ви живот. Любовта е във въздуха през този период. Поемайте рисковете, това може да се окажат най-добрите ви решения през този период. Време е да се посветите на работата, за да постигнете желаните резултати.

Козирог

Предстоят ви големи промени и най-сетне животът ви ще премине на следващо ниво, което чакате от много време. Помислете за новите възможности за жилище, периодът е подходящ за сделки. Към края на седмицата ще имате противоречия, но в крайна сметка ще направите компромис и всичко ще се нареди.

Водолей

Бъдете търпеливи, всичко ще се подреди идеално за вас през тази седмица. Предстои ви супер вълнуващ и горещ период. Посветете тази седмица на романтика и забавления, ще мислите за сериозните неща по-късно. Предстоят ви добри новини относно финансите ви, така че бъдете съсредоточени. Инстинктите ви са силни и ще спечелите битка.

Риби

Това може да се окаже една от любимите ви седмици от есента. Може да имате страхотна възможност за смяна на работата или смяна на дома. Сега е моментът да действате, изобщо не се колебайте. Ще получите знак, че сте на прав път към края на седмицата. Предстои ви също така запознанство с нови приятели.

3 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay