Седмичен хороскоп за периода 15 май-19 май 2017г.

Какво Ви предстои през тази седмица?

Седмичен хороскоп за периода 15 май-19 май 2017г.

Можете да следите седмичния си хороскоп в страницата на Jenite.bg във Facebook!

Овен

Много сте натоварени в последно време. Вземете си почивка от работа, отидете на някое спокойно място само със семейството и най-близките хора. Ще бъде заслужена почивка. В края на седмицата бъдете внимателни, възможно е да ви измамят. 

Телец

Тази седмица сте неудържими! През последните седмици любовния ви живот не е бил в най-добрата си форма, но тази седмица нещата ще се променят. Вторник и четвъртък са най-подходящите дни за осъществяване на планове. През уикенда отидете на почивка, имате нужда да релаксирате.

Близнаци

През тази седмица ще получите новини от някой от бившите ви. Ще получавате смесени сигнали. Вторник е подходящ ден за партита и събирания с приятели, а в петък ще имате възможност да излезете на среща.

Рак

Ще бъде приказна седмица за вас. Тази седмица ще ви донесе много възможности. Вторник и четвъртък ще бъдат добри дни, особено за любовния ви живот. Седмицата ви ще бъде ползотворна във всеки аспект, но бъдете внимателни, когато взимате важни решения.

Лъв

През тази седмица ще постигнете много успехи в работата. Финансите ви не спират да се увеличават през последните месеци и няма да спрат скоро. Във вторник ще имате възможността да разрешите проблем от миналото. Уикендът ще бъде изпълнен с приключения.

Дева

Тази седмица ще бъде изпълнена с много нови запознанства и раздвижване на социалния ви живот. Ще се срещнете със стар познат. Седмицата е благоприятна както за любовния ви живот, така и за професионалното ви развитие.

Везни

Пуснете се по течението тази седмица. Ще имате късмет, така че не се притеснявайте да се захванете с каквото и да било. Когато става въпрос за работа, се отнасяйте много сериозно. Във вторник поканете приятели на гости. В четвъртък финансовото ви състояние ще се подобри.

Скорпион

Животът ви е пълна каша в момента и имате чувството, че никога няма да се оправи. Не губете надежда, нужно е малко търпение и ще дойдат по-добри дни. Вторник и четвъртък ще са ползотворни дни в професионален план.

Стрелец

Седмицата е подходящи за ремонти и преместване. Финансовото ви състояние не е много стабилно, но това е временно. Успешно прикривате чувствата си, но е време да спрете да го правите. Позволете си да бъдете щастливи.

Козирог

Това може да се окаже една от любимите ви седмици от пролетта! Седмицата ще бъде изпълнена с любов, забавления и положителни емоции. Последните месеци са били тежки, така че ще се насладите на тези неща максимално.

Водолей

Ще бъде благоприятна седмица за любовния ви живот. Тези от вас, които са сами, ще се запознаят с интересни хора и е възможно нещата да прераснат в нещо повече от флирт. Обвързаните и омъжените ще прекарат една страхотна седмица, изпълнена с романтика.

Риби

Чувствате се сякаш съдбата прави каквото си поиска с вас и вие няма какво да направите. Не се притеснявайте, няма да ви се случи нищо лошо. Съдбата е на ваша страна. В началото на седмицата ще имате малки премеждия, но към края на седмицата, всичко ще се нареди.

1 1
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay