Седмичен хороскоп за периода 16 октомври- 20 октомври 2017 г.

Какво Ви предстои през тази седмица?

Седмичен хороскоп за периода 16 октомври- 20 октомври 2017 г.

Можете да следите седмичния си хороскоп в страницата на Jenite.bg във Facebook!

Овен

Предстои ви промяна в емоционалното състояние, породена от нова връзка или някакви промени в старата. Доверявайте се на съобщенията, които получавате от близките си. Те ви мислят само доброто и никога не биха ви навредили. Забравете миналото и не позволявайте да ви разсейва, насладете се на настоящето.

Телец

След толкова промени, които ви се случват, нищо чудно, че се чувствате малко напрегнати. Опитайте да се отърсите от това напрежение през тази седмица. Дайте си малко почивка, за да могат нещата да продължат да се случват по възможно най-добрия начин. Преумората не ви е от полза.

Близнаци

Това е супер интензивна, но страхотна седмица. Напоследък имате чувството, че всичко се променя твърде бързо, но не се притеснявайте, ако се чувствате така, сякаш нямате контрол върху нещата. През тази седмица вярата ви в нещата ще се възвърне. Не губете надежда.

Рак

Имате навика да се занимавате с драмите на хората и да приемате проблемите им много навътре, но през тази седмица няма да позволите това да влияе на вашия живот. Този месец ще бъде един от най-добрите за вас през годината, така че всяка седмица от него ще ви носи успехи и положителни емоции.

Лъв

Чувствате се уверени и изпълнени с енергия през тази седмица. Част от вас иска просто да не излиза от вкъщи през тази седмица, но другата част е изключително мотивирана и иска да покори света. Излезте навън, открийте нови неща и се наслаждавайте на живота. Способни сте да направите чудеса.

Дева

Напоследък животът ви е доста забързан, но вие сте все по-сигурни и сигурни какво искате и какъв е начинът да го постигнете. Бъдете уверени, че нещата ще се развиват във ваша полза, дори още да не виждате резултатите, които искате. Тази седмица е идеалния момент да смесите работата с удоволствието.

Везни

Търпението ще направи чудеса през тази седмица. Имате определена цел и ако искате да я постигнете, ще се наложи да бъдете по-търпеливи, отколкото сте обикновено. Поемете дълбоко въздух и не забравяйте, че сътрудничеството играе ключова роля в успеха. Не оказвайте натиск върху себе си и околните.

Скорпион

Тази седмица ще бъде малко забързана, но супер забавна. Отпуснете се и се забавлявайте максимално. Ще имате много работа, но и много поводи за празнуване. Въпреки всичко се старайте да бъдете практични и не позволявайте да бъдете управлявани от емоциите си.

Стрелец

Ще бъдете супер заети през тази седмица, но по много добър начин. Ще се справяте много бързо и лесно с всички трудности. Знаете точно какво искате и ще го постигнете бързо и лесно. Основният ви приоритет е да прекарвате време със семейството. Краят на седмицата е много подходящ за пътуване.

Козирог

Изминалата седмица беше много интензивна за вас, затова е време да се отпуснете и да си починете. Ще отпразнувате чудесна нова връзка или любов. Следвайте интуицията си, когато става въпрос за любовния ви живот. Възможно е да има момент на отчаяние през този период, но не забравяйте, че има светлина в тунела. 

Водолей

Това ще бъде една силна седмица за вас, изпълнена с много нови идеи и възможности. Вземете максимума от нея. Пъзелът ще започне да се подрежда малко по малко, което ще върне вярата ви в живота и хората. Доверявайте се на чувствата и инстинктите си на 100%, те няма да ви подведат.

Риби

Преминали сте през голяма драма през изминалата седмица и през този период ще се чувствате малко неуравновесени. Тази седмица определено ще бъде по-добра от предишната, но ще искате да правите всичко бавно и постепенно, за да бъде възможно най-стабилно. Ще се чувствате най-добре в компанията на близките си хора.

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay