Седмичен хороскоп за периода 18 април- 21 април 2017г.

Какво Ви предстои през тази седмица?

Седмичен хороскоп за периода 18 април- 21 април 2017г.

Можете да следите седмичния си хороскоп в страницата на Jenite.bg във Facebook!

Овен

През последните месеци сте много заети, но тази седмица ще ви даде възможността да изясните нерешен проблем, който ви тормози отдавна. Предстоят ви някои много важни разговори през този период, който ще очертаят бъдещето. Съсредоточете се върху финансовите си проблеми. Ще се случат много неочаквани неща.

Телец

През последните няколко седмици сте много продуктивни, но тази седмица ще бъде пиковия момент в постиженията ви. Размишлявате за нещо от много време насам и през този период най-накрая ще решите да се доверите на интуицията си. Няма да сбъркате. Фокусирайте се върху това, което искате и не мислете прекалено много за другите.

Близнаци

Тази седмица ще ви донесе много промени и затова ще ви се наложи да вземете много решения. Ще достигнете ново ниво в живота си и е много важно да се доверявате на инстинктите си. Ще започнете да се чувствате много по-уверени в себе си, което ще се отрази добре на целия ви живот.

Рак

Предстоящата седмица ще бъде много вълнуваща за вас. Предстои ви положителна промяна, която чакате от много време. Време е да покажете добрата си страна и да докажете на околните, че могат да разчитат на вас. Времето, прекарано с най-близките ви хора ще ви зареди с положителна енергия и ще ви се отрази добре.

Лъв

През този период ще се окажете под светлината на прожекторите. Вие обичате да бъдете център на внимание, така че това ще ви накара да се чувствате добре. Грандиозен проект, по който работите от дълго време ще бъде показан на света и ще получите похвалите, които напълно заслужавате.

Дева

Вашата визия и увереността ви се подобряват с всеки изминал ден, но оставете големите планове настрана поне за малко. Ще получите много голяма помощ от ваш близък, член на семейството, която ще ви напомни, че сте обичани и подкрепяни. През тази седмица ще осънаете кои са наистина важните неща в живота.

Везни

Много е важно да вървите бавно и стабилно през тази седмица, тъй като сте в режим на преоценка. Началото на седмицата е благоприятно за любовния ви живот и ако търсите нов човек, първите дни от седмицата са подходящи за партита и срещи. Възможно е да се случат някои недоразумения, но като цяло ще бъде добра седмица за вас.

Скорпион

Личните ви отношения са на фокус през тази седмица. През последните няколко седмици сте били прекалено заети, за да обръщате внимание на личния си живот и на близките си, но сега е моментът да им подарите цялото си внимание. Седмицата ще бъде много спокойна, но и леко драматична за вас.

Стрелец

През този период сте много творчески настроени, но не можете лесно да преценявате от какво се нуждаете и от какво не. През тази седмица ще чувствате, че имате по-голям контрол над вашата работа и взаимоотношения. Предстои ви прекратяване на връзка, за която жертвате много нерви и усилия.

Козирог

През тази седмица ще чувствате енергията си разпръсната наоколо, но към края на този период ще се наложи да се мобилизирате и да бъдете по-организирани. Предстоят ви малко недоразумения и караници с близките, но не се впрягайте особено много. Придържайте се към доброто си настроение.

Водолей

Търпеливо ще се наслаждавате на всички прекрасни неща, които ви се случват. Наблегнете на работата в екип през този период, тъй като е от съществено значение за успеха ви. Посветете тази седмица на семейството и приятелите и не влагайте много време и усилия в работата.

Риби

Въпреки че животът ви ще стане много по-натоварен през тази седмица, че имате много по-голяма яснота за посоката, в която се движите. Поставете акцент върху работата през този период. Много ще се социализирате и ще се чувствате повече от прекрасно. Радвайте се на хубавите неща в живота.

3 2
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay