Седмичен хороскоп за периода 18 декември- 22 декември 2017 г.

Какво Ви предстои през тази седмица?

Седмичен хороскоп за периода 18 декември- 22 декември 2017 г.

Можете да следите седмичния си хороскоп в страницата на Jenite.bg във Facebook!

Овен

През този период партньорствата са от изключително важно значение за вас. Внимателно балансирайте собствените си нужди и интереси с тези на останалите хора. Ако успеете да намерите баланса и да работите заедно, ще постигнете страхотни резултати. Опитайте да комуникирате спокойно, без да попадате в спорове и караници.

Телец

Сега е вашето време! Празниците ще ви донесат много енергия, положителни емоции и напредък в много аспекти от живота ви. Опитайте да вървите само напред и да не направите грешна стъпка. В края на седмицата ще срещнете човек от миналото ви, но не позволявайте да ви повлияе по какъвто и да е начин. Ще получите яснота по някакъв личен въпрос.

Близнаци

Толкова много неща се случват с работата ви в момента и имате възможността да отворите нова глава в живота си. Ще бъде наистина вълнуващо, в никакъв случай не пропускайте тази възможност. Бъдете организирани и не позволявайте нищо да ви спира и задържа. В края на седмицата ще имате възможността да разрешите личен проблем.

Рак

Вашето семейство ще ви бъде главен приоритет през този период. Планирайте вечеря или забавно семейно събитие. През този период прекарвайте всяка свободна минута с близките си. Това ще ви зареди с много енергия и ще ви се отрази доста добре. Добре е да започнете да планирате поне близкото бъдеще.

Лъв

Намалете малко темпото тази седмица и направете крачка назад. Обмислете хубаво всичко, което ви се случва напоследък. Време е да отделите цялото си време и енергия за личния си живот, защото той в момента е пълна каша. Опитайте да оправите отношенията си с хората и да комуникирате повече с близките си.

Дева

Съсредоточете се върху основните си приоритети през тази седмица. Ще бъдете пълни с енергия. Съсредоточете се върху целите си, ще постигнете задоволяващи резултати. Бъдете организирани и опитайте да не се разсейвате. Ситуации, свързани с финанси, изискват повече внимание и концентрация от ваша страна.

Везни

Вие сте изобретателни и свежи хора и ще имате много свежи идеи през тази седмица. Информацията идва при вас със скоростта на светлината. Ще имате възможността да усъвършенствате стратегията си. Случайна среща с човек от миналото ви ще ви подейства странно. Ще се чувствате сякаш до сега сте живяли в заблуда.

Скорпион

Отделете малко време да обърнете внимание на голямата картина тази седмица. Възможно е целите и мечтите ви да се променят и то в много интересна посока. Ще бъдете доста непредсказуеми през тази седмица. Ако пътувате през тази седмица ще срещнете хора, които в последствие ще са важна част от живота ви.

Стрелец

Животът ви ще бъде изключително забавен. Напоследък сте се чувствали носталгично и сантиментално, но през този период ще се отървете от тези чувства. Ще започнете да се наслаждавате на живота и да го живеете на пълни обороти. Тази седмица ще ви донесе много усмивки и ще ви зареди с положителна енергия.

Козирог

Напоследък мислите върху големи решения, които ще променят живота ви. Време е да се съсредоточите върху това как наистина се чувствате и кое би било правилното решение. Откъснете се от всичко, за да успеете да вземете най-адекватното решение. Време е да спрете да го отлагате и да продължите с живота си.

Водолей

Концентрирали сте се върху кариерата и бъдещето си, което е добре. Предстоят ви много успехи и положителни емоции, но трябва да положите много усилия. Оставете всичко останало настрана и приемете възможностите, които имате. Предстоят ви някои трудни разговори, но не забравяйте, че е най-важно да бъдете искрени.

Риби

Трябва да преосмислите връзката си и основните си цели през тази седмица. Напоследък кариерата ви върви на горе, но е време да обърнете нужното внимание и на партньора си. Ще разберете, че парите и успеха не са най-важното нещо и ако не направите нужното може да загубите наистина ценните неща.

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay