Седмичен хороскоп за периода 18 септември- 22 септември 2017 г.

Какво Ви очаква през тази седмица?

Седмичен хороскоп за периода 18 септември- 22 септември 2017 г.

Можете да следите седмичния си хороскоп в страницата на Jenite.bg във Facebook!

Овен

Вашите отношения ще бъдат на фокус тази седмица и може да се наложи да решите какво сте готови да пожертвате и колко егоистични трябва да бъдете. Благодарение на интуицията си, ще разрешите заплетена загадка. Ще бъдете център на внимание през този период, което има както позитиви, така и негативи.

Телец

Ще бъде изключително важна седмица за вас, така че обърнете внимание на интуицията си. Началото на седмицата е страхотно за любов и за прекарване на време с приятелите, така че опитайте да съберете всички свои близки хора на едно място. В края на седмицате ще имате прилив на енергия, възползвайте се максимално.

Близнаци

Предстои ви много задоволяваща и мощна седмица. Ще получите заслужена награда в кариерата си и ще трябва да отделите време, за да отпразнувате постиженията си. Ще продължавате да бъдете изключително успешни. Имате много планове и днес е подходящият момент да осъществите някой от тях.

Рак

Предстои ви огромна промяна в живота ви и ще ви се случат много сериозни неща. Въпреки това не бива да спирате, защото ви предстоят още положителни неща, стига да не се отказвате. Всичко, което ви се случва ще бъде в съответствие с най-дълбоките ви желания и мотивации. Тази седмица е много подходяща за спонтанност.

Лъв

Не се замисляйте за това какво искате, защото е силно вероятно да пропуснете някои дребни детайли, които ще променят посоката. Предстои ви страхотна изненада във вторник. Обобщете всичко, което искате да постигнете и започнете да правите малки, но сигурни стъпки към постигането им. Обърнете внимание на визията си.

Дева

Финансови въпроси ще обвземат съзнанието ви през този период. Напоследък не ви върви и в любовта, но през тази седмица ще срещнете специален човек, който ще направи всичко много по-красиво. Не се притеснявайте да флиртувате. Доверявайте се на собствените си инстинкти и ще спечелите много.

Везни

Тази седмица става въпрос за самочувствие и за интуиция. Работата ви ще се грижи за доброто ви настроение, колкото и да ви е странно. Ще имате много поводи за празнуване. Ще бъдете много по-щастливи през втората половина на седмицата. Ще получите това, което искате, стига да се фокусирате върху тактиките и стратегиите за постигането му.

Скорпион

В последно време сте разкъсани между хиляди задачи и задължения, но през тази седмица ще забавите малко темпото и ще се радвате на малко почивка. Ще получите отговорите, които търсите отдавна. В началото на седмицата ще срещнете човек, с когото имате много общи интереси и ще изградите някаква връзка помежду си.

Стрелец

Ще имате много вдъхновение през тази седмица, затова отделете особено внимание на идеите, които биха могли да се превърнат в нещо повече. Разговаряйте с хората и обръщайте внимание на семейството си. Трябва да бъдете уверени и сигурни в себе си, ако искате да постигнете нещо голямо. Бъдете отговорни към нещата.

Козирог

Днес ще се чувствате разкъсани от две различни посоки, но е важно да чувствате нещата, особено свързани с кариерата. Неочаквана комуникация или идея, която ще получите в началото на седмица, може да се окаже ключът към пъзела, върху който работите. Този период е идеален за реконструиране на дома.

Водолей

Напоследък събирате много идеи и информация и сега е времето да ги синтезирате в ясна визия за това, което най-много желаете. Работата ви е много несигурна, но ще получите чудесни новини. Следващите няколко дни са страхотни за срещи с нови хора. Важно е да можете да четете между редовете и да бъдете гъвкави.

Риби

Обърнете внимание на инстинктите си тази седмица, особено когато става въпрос за финансови въпроси и не вярвайте на нещата, които изглеждат прекалено добре, за да са истина. Началото на седмицата ще бъде супер късметлийско за вас. Предстои ви много хубава случайна среща. Тя ще ви донесе много внимание и вълнуващи възможности.

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay