Седмичен хороскоп за периода 19 септември- 23 септември 2016г.

Какво Ви очаква през тази седмица?

Седмичен хороскоп за периода 19 септември- 23 септември 2016г.

Можете да следите седмичния си хороскоп в страницата на Jenite.bg във Facebook!

Овен

Вие не харесвате непредсказуемостта, може да се наложи да преглътнете това през тази седмица. Една среща през тази седмица може да ви даде финансова възможност, за която мечтаете. Мислете в дългосрочен план. Помислете дали сте готови да се ангажирате в любовния си живот.

Телец

Очакват ви много промени през тази седмица. Ако имате лошо предчувствие за определена ситуация, трябва да се отдръпнете и да тръгнете в друга посока. Ще имате енергията да постигнете желаните резултати. Съсредоточете се върху собствените си приоритети, вместо да се съобразявате с плановете на другите.

Близнаци

Изключително чувствителни и емоционални сте през тази седмица. Обърнете внимание на чувствата си и не спирайте да преследвате мечтите си. Не бързайте да споделяте мислите и чувствата си с приятели и близки. Ще бъдете като магнит за това, което желаете. Фокусирайте се върху желанията си.

Рак

Последните седмици са били вълнуващи и зареждащи с енергия. Може да се появи вълнуваща възможност и за тази седмица. През тази седмица ще започнете нова връзка или нова работа. Този период е подходящ за промени и ново начало. Също така е подходящ за вземане на важни решения.

Лъв

Вие мислите за кариерата си и тя е много важна за вас. През тази седмица ще имате вълнуващи възможности, чрез които можете да тръгнете по съвсем нов път. Доверявайте се на инстинктите си и направете всичко възможно да се движите напред. След това отпразнувайте успехите си.

Дева

В края на седмицата ще получите яснота за определена ситуация. Най-накрая ще можете да продължите напред и ще можете да споделите визията си за света. Ще бъдете много натоварени на работа, но усилията ви няма да са напразни. Ще постигнете нещо велико.

Везни

Много неща ще се случат през тази седмица, но забавете малко темпото и се вгледайте в приоритетите и ценностите си. Седмицата ще бъде успешна за любовния ви живот и в възможно да получите изгодно предложение за работа. Преследвайте това, което искате.

Скорпион

Вашият любовен живот е в разцвета си през тази седмица. Ще срещнете сродната си душа. Човек, който има същите интереси като вас и с който ще си паснете идеално. Ще се справите с някои досадни ситуации на работното място. Отдайте се на забавление и пътуване през тази седмица.

Стрелец

Ще бъде доста силна седмица за интуицията ви, особено когато става въпрос за решения, свързани с работата. Ще разберете истината за определен човек или ситуация. Ако сте готови да направите необходимите промени, тази седмица е страхотна възможност. Вашите романтични отношения ще се развиват добре.

Козирог

Вие сте творческа личност и през тази седмица вашата енергия и магнетизъм са супер големи. Ще започнете нов творчески проект. Вие сте по-силни, когато работите в екип и през тази седмица ще срещнете перфектните партньори. Обърнете внимание на здравето си и се погрижете за външния си вид.

Водолей

Интуицията ви работи с пълна сила през тази седмица, така че не се притеснявайте да взимате важни решения, относно кариерата и жилището си. Прекарвайте повече време у дома и започнете с взимането на решения към края на седмицата, след като получите важно съобщение.

Риби

Посветете седмицата на пътуване или някакъв вид образование или обучение. Ще имате много свежи идеи, в никакъв случай не ги изпускайте. Ще разрешите финансов проблем, който ви тормози от доста време. Съсредоточете се върху семейството си и прекарвайте повече време вкъщи.  

2 1
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay