Седмичен хороскоп за периода 23 януари- 27 януари 2017г.

Какво Ви предстои през тази седмица?

Седмичен хороскоп за периода 23 януари- 27 януари 2017г.

Можете да следите седмичния си хороскоп в страницата на Jenite.bg във Facebook!

Овен

Най-накрая можете да обърнете внимание на себе си през тази седмица. Трябва вие и вашите нужди и желания да бъдете на първо място, без значение какво се случва. В началото на седмицата ще получите страхотна новина, която ще ви зареди с положителна енергия за цялата седмица.

Телец

Напоследък обмисляте някои много важни въпроси и сега е моментът да действате. Обърнете внимание на всички сигнали и съобщения, защото може да ви помогнат за бъдещите ви действия. През почивните дни се отдайте на почивка и забавления и се поглезете, без да имате угризения.

Близнаци

Опитайте да се доверявате повече на хората през тази седмица. Отпуснете се и оставете нещата да се случват. Ще получите добра новина от колега или приятел. Бъдете по-отворени за хората, възможно е да се свържете с някого на по-дълбоко ниво, така че не се страхувайте.

Рак

Последните няколко седмици отвориха очите ви по отношение на някои въпроси. Осъзнали сте, че искате нещо съвсем различно от това, което сте мислели до сега и именно тази седмица е моментът да започнете да работите по осъществяването на целите си.

Лъв

През тази седмица много от мечтите ви ще се сбъднат. Особено такива, свързани с кариерата ви. Ще получите страхотно предложение от близък човек, което няма как да отхвърлите. Обмислете следващото си приключение, прочетете нова книга или направете нещо друго, което ви кара да се чувствате добре.

Дева

Напоследък в живота ви са се случили много промени, особено такива, свързани с кариерата ви и вече е време да си създадете спокойствие и рутина. Всичко ще върви много гладко и точно по план. През тази седмица ще имате брилянтни идеи, седмицата е подходяща и за пътуване.

Везни

Престои ви ново начало и големи възможности. През този период ще са налице последвалите действия от важни разговори, които сте провели наскоро. Предстои ви да срещнете и да се запознаете с много нови и различни хора. Трябва да се доверявате повече на инстинктите си и нещата ще ви се получават.

Скорпион

Ще имате възможността да тръгнете по нов, съвсем различен път. Ще ви се стори доста рисковано, но ако искате да сбъднете мечтите си, трябва да рискувате. Разбира се, обмисляйте всичко внимателно, но не бъдете прекалено предпазливи, защото това ще ви изиграе лоша шега.

Стрелец

Любовният ви живот върви добре и нещата ще отидат на следващо ниво. Денят е подходящ за романтична среща. Доверете се на сигналите, които подава половинката ви и не се колебайте дали да действате. Тази седмица е подходяща и да започнете нов начин на живот.

Козирог

Предстои ви една наистина забавна седмица. Съсредоточете се върху това, което наистина харесвате и искате да правите. Обърнете нужното внимание на семейството си и на близките си. Погрижете се за отношенията вкъщи, а в края на седмицата се отдайте на романтичен уикенд.

Водолей

Напоследък сте доста заети, но почивката и възстановяването са изключително важни днес. Всичко ще се нареди за вас, просто трябва да комуникирате с хората и да споделяте чувствата си. Ако искате да ви бъде по-лесно, трябва да бъдете изключително организирани.

Риби

През тази седмица трябва да си изясните кои са приоритетите ви и кои са наистина важните неща, които се случват в живота ви. Приятелите и семейството ви ще са до вас и ще правят нещата малко по-лесни. Опитайте да не се разсейвате от каквото и да било, преследвайте целите си.  

2 2
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay