Седмичен хороскоп за периода 24 април- 28 април 2017г.

Какво Ви очаква през тази седмица?

Седмичен хороскоп за периода 24 април- 28 април 2017г.

Можете да следите седмичния си хороскоп в страницата на Jenite.bg във Facebook!

Овен

Слънцето е във вашия знак през този период. Поглезете се с нещо, което обичате. През последните няколко месеца сте направили много и сега всичко ще започне да се подрежда по план. Финансовото ви състояние ще се подобри. Този период е идеален да се фокусирате върху себе си. Предстоят ви неочаквани откровения в края на седмицата.

Телец

Тази седмица ще постави началото на интересен период във вашия живот, пълен с противоречия. През тази седмица ще имате възможността да приложите най-големите си планове в действие. Време е да сложите края на нещо и да отворите нова страница. През тази седмица ще започнете ново приятелство, което ще се окаже страхотно.

Близнаци

Това е добър момент да се прегрупирате и да прекарате известно време с приятелите и семейството си. Предстои ви да вземете важни решения. Отделете време, за да обмислите всичко внимателно и да прецените кое наистина ви интересува и кое е важно за вас. През тази седмица с вас ще се свърже човек от миналото ви. 

Рак

Последните няколко месеца са били изпълнени със страхотни възможности и най-накрая ще можете да се възползвате напълно от тях. Всичко, с което се захванете ще ви се получава по-добре, ако работите в екип. Тази седмица е идеална да започнете нов етап в кариерното си развитие. Планирайте пътуване за уикенда.

Лъв

Нещата се подреждат много добре за вас през тази седмица, особено когато става въпрос за работа и за кариерата ви. Ще постигнете нещо наистина голямо и заслугите са изцяло ваши. Излезте от сянката и се радвайте на успеха си. Този период е идеалното време за пътуване, така че кажете "да" на неочаквани приключения.

Дева

Напоследък се занимавате с проблемите и драмата на околните, но не мислите за себе си. Време е нещата да се променят и да започнете да се борите за личното си щастие. Имате големи планове за следващите няколко седмици, които са свързани с много пътуване. Сега е моментът да се фокусирате върху приоритетите си.

Везни

Напоследък не сте особено сигурни в себе си, но през този период ще започнете да се чувствате по-стабилни във вашите взаимоотношения и в крайната цел. Ще бъдете абсолютно отдадени на нещата, които искате. Ключът към успеха е да действате стратегически и дипломатически и да не бъдете прекалено агресивни.

Скорпион

Работата е вашия основен фокус и приоритет сега, но има и много романтика и забавления във въздуха. Сега е моментът да откриете нов пламък и да започнете да се интересувате от нещо ново. Някой от миналото ви ще се появи в живота ви и е възможно да обърка всичко. Краят на седмицата ще бъде изпълнен с изненади и забавление.

Стрелец

През последните няколко седмици сте се чувствали сякаш сте на влакче в увеселителен парк и тази седмица най-накрая ще си починете. Животът ви ще бъде малко повече под контрол, но въпреки това ще бъде динамичен. Грижете се за околните и не спирайте да се забавлявате. В края на седмицата ви предстои семейна драма.

Козирог

Направете себе си главен приоритет и ще се почувствате много по-добре. Време е да се отървете от всичко, което ви разсейва и ви кара да поставяте себе си на заден план. Ще започнете да се чувствате много по-уверени в себе си и това веднага ще рефлектира върху целия ви живот. През тази седмица ще се чувствате най-добре вкъщи.

Водолей

Социалният ви живот ще претърпи положителна промяна тази седмица и ще трябва да се фокусирате върху основните си цели и да отстраните ненужните влияния. Направете необходимите корекции в живота си, за да подредите нещата околко семейството и работата. Предстои ви драматичен момент, свързан с финансите.

Риби

Чувствате се малко по-стабилни след последните няколко месеца, но все пак ви очакват някои изненади. Социалният ви живот ще започне да се подобрява, ще срещнете нови хора, ще завържете нови контакти и като цяло ще започнете да се чувствате по-добре. Добре е да обърнет внимание на разходите и приходите си и да бъдете внимателни.

2 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay