Седмичен хороскоп за периода 25 септември- 29 септември 2017 г.

Какво Ви очаква през тази седмица?

Седмичен хороскоп за периода 25 септември- 29 септември 2017 г.

Можете да следите седмичния си хороскоп в страницата на Jenite.bg във Facebook!

Овен

Днес трябва да се изолирате, да избегнете шума и навалицата и да се съсредоточите върху най-важните си приоритети, но все още имате прекалено много неща за вършене, за да успеете да се изолирате от света. Предстои ви труден разговор с член на семейството в началото на седмицата. Ще получите много хубави новини, свързани с финансови въпроси.

Телец

Изпълнени сте с енергия през тази седмица, но не бързайте да правите много планове, защото колкото и енергия да имате, може да не е достатъчна за всичко, което искате да свършите. Очаквайте да се случи някакво недоразумение, което малко ще развали настроението ви, но опитайте след това бързо да се върнете към положителната си нагласа.

Близнаци

През тази седмица най-важната ви задача е да постигнете баланс между вътрешната ви хармония и работата с околните хора. Трябва да се научите да работите ефективно с група хора, защото така всичко ще ви бъде по-лесно. Ще ви се наложи да си припомните каква е суровата реалност в средата на седмицата, но след това ще ви се случи нещо много хубаво.

Рак

През тази седмица ще искате единствено да излизате и да се забавлявате, както и да бъдете заобиколени от хора, но опитайте да останете съсредоточени върху работата, за да постигнете дългосрочната си цел. Предстои ви неудобен разговор, но не го избягвайте, защото рано или късно ще трябва да го проведете.

Лъв

Имате определени цели и амбиции в ума си ще се отнася до работата, но е важно да останете максимално гъвкави. Една погрешна комуникация или казана дума може да ви изиграе много лоша шега. Животът ви ще стане наистина добър в края на седмицата. Ще направите пробив в кариерата и ще получите добра новина в личен аспект.

Дева

Имате страхотна идея и се стремите да я осъществите, без значение по какъв начин. Опитайте да не се вглъбявате прекалено много в това, защото може да ви разруши напълно. Опитайте да не приемате нещата прекалено емоционално и опитайте да не се отбранявате от всичко. Отпуснете се и се пуснете по течението.

Везни

Ще бъдете в изключително странно настроение през този период, но е важно да не прекъсвате връзката си с близките си хора и да поддържате връзките си силни. Пригответе се за напрегнат разговор в началото на седмицата с по-висшестоящ човек. Ще получите добри финансови новини, които ще ви направят печеливши във всяка ситуация.

Скорпион

През тази седмица ще бъдете изключително социални и ще искате да флиртувате постоянно, но опитайте да останете сериозни и отговорни въпреки всичко и всички, за да успеете да свършите всички важни неща, които трябва да свършите. Помислете как искате да изглежда животът ви всеки ден и дайте всичко от себе си, за да го постигнете.

Стрелец

През тази седмица ще бъдете абсолютно обвзети от работата си, но не забравяйте да се смеете и да общувате с хора. Не се затваряйте в себе си, ще бъдете много по-продуктивни на работа, ако общувате с хора през останалото време. Предстои и промяна в любовния ви живот. Очаквайте много емоции и чувства, както и приятни изненади.

Козирог

Ще бъдете изключително креативни през тази седмица. Искате да направите хиляди неща, но въпреки това трябва да упражнявате търпение и предпазливост, за да получите това, което искате. Трябва да почувствате нещата, които правите, за да се получат наистина добре. Бъдете романтични и не спирайте да мечтаете.

Водолей

През този период единственото нещо, което ще искате, е да си стоите вкъщи и да не виждате никакви хора. За ваше съжаление обаче има неща и хора, които изискват вашето внимание и време и просто няма как да откажете. Ще направите голям пробив на работното място, усилията ви най-накрая ще бъдат възнаградени.

Риби

Вашият социален живот винаги е на първо място за вас, но през тази седмица ще трябва да отделите малко повече време на целите и приоритетите си, защото отношенията ви с хората само ви разсейват. Ще срещнете човек, който ще развие въображението ви още повече и ще бъдете повече от щастливи с него. Наслаждавайте се на момента.

4 1
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay