Седмичен хороскоп за периода 27 декември-01 януари 2016г.

Какво Ви предстои през тази седмица?

Седмичен хороскоп за периода 27 декември-01 януари 2016г.

Можете да следите седмичния си хороскоп в страницата на Jenite.bg във Facebook!

Овен

През тази седмица ще сортирате ценностите и приоритетите си. Ще бъдете много раздвоени. Искрата на любовта ще пламне през този период. Непознат човек или флирт ще се появи от нищото. Ще бъдете доста объркани. Направете списък на окончателните си приоритети и ще ви бъде по-лесно.

Телец

Всичко ще стане по-нормално през тази седмица и нещата ще започнат да стават все по-добре. Ще получите страхотна изненада, организирана от член на семейството ви, като закъснял подарък. Бъдете отворени за промени и нови неща. Поставете си цели и задачи за новата година.

Близнаци

Голяма промяна се случва в живота ви в момента,а има голяма вероятност още да не го осъзнавате. Опитайте да бъдете спокойни и да обръщате внимание на чувствата си. Краят на седмицата ще бъде напрегнат и ще се наложи да преосмислите някои важни житейски въпроси.

Рак

Дори и да сте почивка, ще ви се наложи да свършите доста работа днес. В началото на седмицата ще имате възможността да преразгледате някоя стара драма и да видите нещата от друг ъгъл. Ще получавате много смесени сигнали от любимите си хора, които ще ви объркват.

Лъв

Това е седмицата, в която много от плановете ви за бъдещето ще се осъществят. Всичко ще си дойде на мястото и ще получите много голяма подкрепа от всички ваши близки хора. Ще ви се наложи да вземете някои много трудни решения и да си изясните точно какво искате и как го искате.

Дева

Близките ви ще ви напрегнат изключително много през тази седмица. Хората споделят своите драми с вас, но е много важно да опитате да запазите спокойствие и да ги изслушате. Направете списък с новогодишните си цели и мечти за 2017 и започнете да ги изпълнявате от този момент.

Везни

Любовта ще бъде във въздуха през тази седмица. Началото на седмицата е идеално за започване на нова връзка или малко време, прекарано с любимия човек. Някои лични въпроси ще ви тормозят. Имате възможността да постигнете много и а да направите сериозна крачка напред.

Скорпион

Това е време за трансформации и ново начало във връзката ви. Малко сте стресирани напоследък, но в началото на тази седмица ще получите добра новина и приятна изненада. Ще трябва да се справите с драма във връзката ви или в бизнес партньорство. Ще успеете да продължите напред.

Стрелец

Ще трябва да се справите с някои много досадни проблеми тази седмица, без значение, че сте почивка и не би трябвало да ви занимават. Ще се наложи да направите промени в плана си, но това няма да е чак толкова лошо. Обръщайте специално внимание на вашата половинка.

Козирог

Този период  е изпълнен с промени както по отношение на любовни връзки, така и когато става въпрос за бизнес отношения. Ще получите финансова изненада, която ще ви се отрази много добре около празниците. Не взимайте важни решения, това не е най-подходящият момент за това.

Водолей

Това е една страхотна седмица да оправите отношенията си с хората и да бъдете в синхрон с близките си отново. Началото на седмицата ще бъде изпълнено с нови запознанства. Тази седмица е посветена на семейството ви. Нещата може да станат сложни и объркващи, но трябва да бъдете търпеливи.

Риби

Бъдете отворени към промени през тази седмица. Ако нещата продължават по същия начин, няма да доведат до нищо хубаво. Ще получите доста добро предложение за работа, така че дръжте очите си отворени. Ще преживеете малко разочарование, свързано с пътуване.

 

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay