Седмичен хороскоп за периода 27 март- 31 март 2017г.

Какво Ви предстои през тази седмица?

Седмичен хороскоп за периода 27 март- 31 март 2017г.

Можете да следите седмичния си хороскоп в страницата на Jenite.bg във Facebook!

Овен

Щесе чувствате много по-енергични и уверени, в сравнение с последните няколко седмици. През този период ще добиете представа точно какви промени искате да направите и ще имате точен и ясен план за действие. Ще се сблъскате с миналото си по някакъв начин, но това ще ви даде ценен урок, който ще ви е от полза в бъдеще.

Телец

Интуицията ви работи с пълна сила и е добре да обръщате внимание на чувствата и инстинктите си. Ще намерите отговори на много въпроси, които ви тормозят, просто трябва да повярвате в себе си. Предстоят ви промени, свързани с работата и комуникацията ви ще бъде доста пълноценна.

Близнаци

През този период ще изместите някои от най-големите си цели и мечти и на преден план ще излязат други такива. Предстои ви провеждането на важен разговор, който ще ви помогне да се освободите от оковите на миналото. Ще промените гледната си точка за много въпроси.

Рак

Кариерата ви продължава да върви напред и нагоре. Ще започнете нова глава от професионалния си живот. Време е да започнете да работите по всички планове и идеи, които имате. Ако се налага да проведете важни разговори, оставете ги за сряда. В края на седмицата една ваша мечта ще стане реалност.

Лъв

Отворете очите си за всички нови възможности. Помислете какво наистина искате в дългосрочен план и започнете да работите върху него. Ще получите яснота за това кои от новите възможности са изгодни за вас и кои си струва да приемете. Ще преживеете някои драматични моменти в личен и професионален план.

Дева

Прекалено много неща ви се случват, но трябва да следвате интуицията си, за да разграничите кои са важните от тях и на кои трябва да обърнете внимание. Ще имате силата да затвотрите врата, която води към миналото ви. Ще намерите много по-добри решения, отколкото можете да си представите.

Везни

Взаимоотношенията ви с хората са доста обтегнати и е време да започнете нова глава от живота си. Загърбете всички, които смятате, че не са достойни да са част от живота ви и започнете да гледате в нова посока. Следващите няколко дни са най-добрите за започване на нова връзка.

Скорпион

Работа, работа, работа! Това ви очаква през този период. Освен голямото внимание, което ще обръщате на работата си, време е да започнете на чисто с определени хора. Оставете всичко ненужно в миналото и продължавайте напред. Сега е идеалното време за деликатни и сериозни разговори, не го пропускайте.

Стрелец

Време е да започнете да се занимавате с нещата, които ви правят щастливи и да отидете там, където искате. Отделяйте малко повече време на романтиката и забавленията и не приемайте живота твърде на сериозно. Труден разговор в средата на седмицата ще ви накара да се чувствате свободни.

Козирог

Толкова много неща ви се случват напоследък, че ще имате чувството, че започвате нов живот през тази седмица. Обърнете внимание на близките и семейството си и не забравяйте, че те са най-важни. Не ги пренебрегвайте, заради работа, пари и т.н. През този период ще направите една крачка напред към мястото, на което искате да бъдете.

Водолей

Ще се сдобиете с нови и брилянтни идеи през тази седмица. Ще разберете какво си струва да преследвате и какво не. Забавете малко темпото, за да решите кое наистина си струва и кое не. Важно е да гледате нещата в дългосрочен план. Време е да изчистите недостатъците в стратегията си.

Риби

Напоследък стеснявате фокуса си и се освобождавате от всичко, което не съответства с основните ви ценности и приоритети. Обърнете нов лист и бъдете малко по-отворени към нови неща. Разговори с важни и интересни личности ще ви се отразят доста добре. Ще разберете за кои дейности наистина си струва да хабите енергията си.

2 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay