Седмичен хороскоп за периода 29 август- 02 септември 2016г.

Каква ще бъде седмицата Ви?

Седмичен хороскоп за периода 29 август- 02 септември 2016г.

Можете да следите своя седмичен хороскоп в страницата на Jenite.bg във Facebook!

Овен

Можете да постигнете много през тази седмица стига да вярвате в себе си. В началото на седмицата ще имате възможността да напуснете зоната си на комфорт и да опитате нещо различно. Премахнете действията от ежедневието си, от които няма никаква полза. Работете здраво в началото на седмицата, за да можете в края да си почивате.

Телец

Удоволствието на живота се изразява в приемането на всички възможности. В началото на седмицата ще ви се случват всички хубави неща, които желаете да ви се случат. Без значение дали търсите любовта или искате да разпалите връзката си, ще имате успех. Когато стане въпрос за бизнес обаче е възможно да ударите на камък.

Близнаци

Седмицата е подходяща за ремонти, изработване на различни вещи собственоръчно и захващане с нови проекти. Отхвърляйте задачите си, вместо да ги оставяте за по-късно. Може да ви се струва трудно, но после ще бъдете благодарни, защото ще имате повече свободно време.

Рак

Тази седмица ще бъдете съсредоточени върху преговори и комуникация. Ще участвате в срещи и дискусии на различни теми и с различна важност. Бъдете внимателни при подписването на важни документи и сключването на сделки. Не се изненадвайте ако живота ви неочаквано се промени значително.

Лъв

Старайте се да извлечете максимална полза от уменията и талантите си. Ще имате възможности и предложения за развитие в професионален план, но по-добре не взимайте подобно решение през тази седмица. Отложете го за следващата. През тази седмица ще ви се случат промените, които чакате отдавна.

Дева

Първата половина на седмицата няма да е особено благоприятна за вас. Ще сте изпълнени с негативизъм, но имайте търпение- предстоят по-хубави дни. Нещата ще започнат да се нареждат, но избягвайте да правите планове за бъдещето, тъй като ще се случват неочаквани събития.

Везни

През тази седмица ще помагате на хората в нужда и ще им предлагате рамо, на което да поплачат. Това ще отнеме от времето ви, което е отделено за вас самите, но вършите нещо добро, затова си заслужава. Ще попаднете в ситуация, която изисква вашата положителна нагласа.

Скорпион

Много неща ще се случат в личния ви живот през тази седмица. Стари приятели ще се върнат обратно в живота ви. През тази седмица ще имате поводи за събирания с приятели. Тази седмица ще донесе промени, свързани със социалното ви положение. Каквото и да се случи, в края на седмицата ще имате имате нови приятели и ще сте заредени с положителна енергия.

Стрелец

Бъдете спонтанни през тази седмица. Ако не поемате никакви рискове, няма начин да успеете. Забравете всички планове, които сте правили и действайте според ситуацията. Спрете да се съпротивлявате и се възползвайте от всички възможности, които имате. Всичко е във ваша полза.

Козирог

Предстои ви пътуване, свързано с работа или семейно тържество. Седмицата е подходяща за нови действия. Запишете се на курс или на някакви уроци. Не бъдете прекалено предпазливи. Впуснете се в нещо непознато. Когато стане въпрос за решения, от които зависи целия ви живот, бъдете по-разумни.

Водолей

През тази седмица ще се справите с всички финансови въпроси, които ви тормозят. Ще получите предложение, което в никакъв случай не искате да пропускате. Връзката ви може да премине през някои промени, които ще я заздравят и ще станете още по-близки с партньора си.

Риби

Хората ще имат по-голямо влияние върху вас през тази седмица, отколкото сте свикнали. Ще получите предложение за бизнес партньорство или сътрудничество, но не бързайте да приемате. Обсъдете предложението с близките си и чуйте няколко мнения, преди да се съгласите.  

1 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay