Седмичен хороскоп за периода 29 май- 2 юни 2017г.

Какво Ви очаква през тази седмица?

Седмичен хороскоп за периода 29 май- 2 юни 2017г.

Можете да следите седмичния си хороскоп в страницата на Jenite.bg във Facebook!

Овен

Седмицата ще бъде динамична и ще ви поднесе няколко изненади. Ще се наложи да взимате важни решения. Направете оглед на събитията от изминалата година и обмислете внимателно следващия си ход. Доверете се на интуицията си. Някаква тайна ще излезе наяве през тази седмица.

Телец

Много е важно да се доверявате на себе си и да обръщате внимание на чувствата си през тази седмица. Тази седмица ще даде началото на позитивен период във вашия живот, в който ще бъдете заобиколени от близки и приятели и ще получавате много любов. Предстои ви пътуване.

Близнаци

Ще получите много нова информация през тази седмица, трябва да приемете всичко спокойно, въпреки че ще ви дойде в повече. Напоследък имате чувството, че не сте заобиколени от подходящите хора, но съвсем скоро това ще се промени.

Рак

Ежедневието ви ще стане много натоварено, но това е цената, която трябва да платите, за да се радвате на слава и успех по-късно. Не бъдете спонтанни, обмисляйте всяко свое действие, защото тази седмица ще бъде решаваща за кариерното ви развитие и за бъдещето ви като цяло.

Лъв

Тази седмица фокусът ще бъде върху отношенията ви с хората. Ще прекарате цялата седмица с близките си. Ако нещо ви притеснява, тази седмица ще успеете да се отървете от него и ще бъдете в хармония с чувствата си. В края на седмицата организирайте сбирка с всичките си приятели.

Дева

Действайте бавно и уверено през тази седмица. Трябва да бъдете абсолютно сигурни във всяко едно действие, което предприемате. Преразгледайте важни въпроси, които ви тормозят отдавна, но не сте успели да разрешите. Възможно е да измислите най-доброто решение, именно през тази седмица.

Везни

Имате позитивна нагласа за света, както обикновено. През тази седмица ще правите големи планове за бъдещето, заедно с човека, който е до вас. Ако предприемете пътуване през тази седмица, неочаквани изкушения ще застанат на пътя ви, опитайте да не се поддавате.  

Скорпион

Толкова много неща ви се случват напоследък, затова сте изключително предпазливи, но има неща, които просто ще ви се случат и ви предстоят промени, които са неизбежни. Опитайте да не се страхувате прекалено, за всяко нещо има причина и рано или късно ще разберете каква е тя.

Стрелец

Това ще бъде изключително важна седмица за вас. Ще почувствате прилив на енергия и ще бъдете заредени с положителна енергия. Вашите думи имат много голяма сила и власт в момента. През тази седмица е по-важно от всякога да спазвате обещанията си и да държите на думата си.

Козирог

Ще бъдете ангажирани през цялата седмица и ще имате чувството, че нищо не върви по план. Колкото и да сте заети обаче отделете достатъчно време за семейството си. Ще имате възможността да оправите отношенията си с ваш близък и трябва да се възползвате от тази възможност.

Водолей

Намалете темпото, поемете си дъх и се съсредоточете върху приоритетите си. Трябва да обърнете внимание на собствените си нужди. Отделете нужното време за себе си, хората около вас ще се справят и без помощта ви. Предстои ви промяна или научаване на голяма новина.

Риби

Напоследък животът ви е изключително забързан и това ще бъде така и през тази седмица. Това, с което настоящата седмица ще се различава от останалите е, че ще имате време и да се забавлявате. Възможно е да срещнете любовта през тази седмица, без изобщо да го очаквате.

3 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay