Седмичен хороскоп за периода 30 октомври- 03 ноември 2017 г.

Какво Ви предстои през този период?

Седмичен хороскоп за периода 30 октомври- 03 ноември 2017 г.

Можете да следите седмичния си хороскоп в страницата на Jenite.bg във Facebook!

Овен

Добре е да започнете да свиквате да бъдете център на внимание, защото през тази седмица всички прожектори ще бъдат насочени към вас. През този период ще се наложи да покажете своята интелигентност, доброта и изобщо всички положителни качества, които притежавате и ще бъдете щедро наградени за тях.

Телец

През тази седмица дайте всичко от себе си да не мислите за резултатите от действията си, защото ще бъдете прекалено предпазливи, което ще ви изиграе лоша шега. Ако мислите прекалено много за това какво може да се случи, има голяма вероятност да изпуснете много добри шансове, което могат да ви отворят много врати занапред.

Близнаци

Ще достигнете върха на успеха през тази седмица, но има нещо, което ви притеснява- че ще бъдете самотни. Не се страхувайте, не всички успешни хора са самотни, вие за щастие имате близки хора, които винаги ще бъдат до вас. Радвайте се на успехите си и дайте най-доброто от себе си на тези хора, защото те го заслужават.

Рак

Готови ли сте за промяна? Всички неща, в които сте инвестирали време, усилия и още много други неща, ще ви се отплатят и ще разберете, че всичко това е имало смисъл. Вие имате много специфични умения, дарби и таланти, които ще бъдат забелязани и оценени. Предстоят ви промени, които са обвързани с успех, така че смело напред.

Лъв

Не забравяйте да се оглеждате. Бъдете нащрек, защото не се знае какво ви предстои и какви опасности дебнат. Предстои ви едно емоционално пътуване, в което оптимизмът и смелостта ще бъдат истински добродетели. Трябва да се фокусирате върху големите планове за бъдещето, които имате. Вие имате неограничени възможности.

Дева

Толкова много искате да получавате истината винаги и по всякакъв повод, но готови ли сте за нея? През тази седмица ще разберете, че понякога истината боли и ще ви се иска да не сте я получавали. Доверявайте се на инстинкта си на 100%, защото това е единственият ви шанс да успеете и да не затънете на дълбоко.

Везни

Две е по-добре от едно, не го забравяйте. Вие живеете на принципа, че сте си самодостатъчни, но през тази седмица ще осъзнаете, че и вие сте крехки същества, които се нуждаят от компания, любов и разбиране. Ще усетите магията на любовта и ще срещнете човек, достоен да бъде до вас, не изпускайте шанса си.

Скорпион

Време е да помислите за вътрешната си хармония и за здравето си. Започнете да работите за него. Ще осъзнаете, че е време да промените ежедневните си навици, да включите спорт и по-здравословно хранене в живота си и да промените мисленето си, като го направите по-позитивно. От тук нататък ви очакват само хубави неща, ако го направите.

Стрелец

През последните няколко седмици, вие сте се изолирали напълно от хората около вас, което не е особено хубаво. Опитайте да промените това през тази седмица. Излезте навън, бъдете сред хора и опитайте да се социализирате. Споделете всички неизказани емоции, ще ви олекне и ще се почувствате много по-добре.

Козирог

През тази седмица ще бъдете готови на всичко, за да можете да прекарате повече време вкъщи, със семейството си. Вие сте хора, които ценят домашния уют, но нямат възможност често да му се наслаждават. Отменете някои от по-маловажните си ангажименти и прекарайте повече време вкъщи. Това ви зарежда с енергия. 

Водолей

Опитайте да не се пренатоварвате, трябва да знаете много добре какви са възможностите ви и да се вписвате в тях. Никой няма да ви каже "Браво" за това, че потъпквате себе си, за да свършите повече работа или да помогнете на някого. Бъдете малко повече егоисти през този период, защото в противен случай, ще страдате.

Риби

Ще научите много ценни уроци през този период. Ще получите и много ценни подаръци. Общо взето ще получавате много неща и единственото, което трябва да правите, е да гребете с пълни шепи. Радвайте се на живота и на малките неща в него. Само така ще бъдете истински щастливи всеки ден.

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay