Седмичен хороскоп за периода 31 юли- 4 август 2017 г.

Какво Ви очаква през тази седмица?

Седмичен хороскоп за периода 31 юли- 4 август 2017 г.

Можете да следите седмичния си хороскоп в страницата на Jenite.bg във Facebook!

Овен

След изминалата драматична седмица, през този период ще се чувствате малко по-спокойни и всичко ще се случва по-лесно. Крайно време е да обърнете малко внимание на личния си живот. Доверете се на интуицията си, когато става въпрос за романтични отношения. В края на седмицата обърнете малко повече внимание на работата си.


Телец

Много неща се случват в съзнанието ви през тази седмица и няма да имате настроение да се забавлявате. Единственото, от което ще имате нужда през този период е да прекарвате възможно най-много време с близките и семейството си. Ще се разбирате с тях по-добре от всякога. Уикендът ще бъде благоприятен за любовния ви живот.


Близнаци

Предстоят ви някои сложни ситуации както на работното място, така и вкъщи през тази седмица. Тази седмица ще бъде една от най-добрите за тази година и ще ви предостави много добри възможности. Въпреки това ще има доста напрежение за вас през този период и ще бъдете много напрегнати.


Рак

Посветете тази седмица на пътувания. Организирайте мащабно пътуване, включващо всички близки членове на семейството. Работите усърдно през цялата година, така че сте си заслужили една дълга почивка. Пътуването е много благорприятно за вас през този период, насладете му се.


Лъв

Животът ви е много вълнуващ напоследък, но тази седмица трябва да спрете малко със забавленията и да подредите приоритетите си. Личният ви живот е малко объркан напоследък и е време да си зададете въпроса "Какво не е наред?". Предстоят ви както положителни емоции, така и разочарования, така че се подгответе.


Дева

Животът става много забързан, колкото и да ви се иска да намерите спокойствие. Ако искате да постигнете целите си и да сбъднете желанията си, ще трябва да положите доста усилия и да се запасите с много търпение. Опитайте се да не приемате нищо навътре както в личен, така и в професионален план.


Везни

Има толкова много вълнение в живота ви напоследък, че не можете да не правите нищо и искате постоянно да се занимавате с нещо. Не забравяйте да се грижите добре за себе си. Отделете колкото време ви е нужно, за да се почувствате по-добре. Не се захващайте с много неща едновременно.


Скорпион

Пуснете се по течението през тази седмица. Животът може да ви изненада по най-прекрасния начин. Този период ще е най-добрия от годината по отношение на романтиката и семейните отношения. Предстоят ви някои драми, свързани с финансите, но всичко е поправимо.


Стрелец

Стегнете се и обърнете внимание на собствените си нужди през тази седмица, за да се справите бързо, без излишни драми. Прекарайте тази и следващите няколко седмици със семейството си. Това ще ви зареди с положителна енергия и ще ви даде сили за предстоящите изпитания.


Козирог

През тази седмица ще се чувствате комфортно и ще приемете промените, които ви се случват с отворени обятия. Ще бъдете доста заети,  но това не означава, че няма да се забавлявате. Съсредоточете се върху хубавите неща в живота и не спирайте да си повтаряте кои са наистина важните неща.


Водолей

Животът ви се подрежда чудесно. През тази седмица е важно да поставяте себе си на първо място и да обръщате внимание на собствените си нужди. Правете това, което ви зарежда с енергия, а не това, което ви изтощава. Предстои ви конфликт, но не влагайте прекалено много емоции.


Риби

Имате точна представа за това от какво имате нужда през тази седмица. Не се страхувайте да мечтаете, защото всичко е възможно през този период. Предстои ви драматичен момент, свързан със семейството, но нещата бързо ще се оправят. Уважавайте себе си и хората около вас.

1 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay