Седмичен хороскоп за периода 7 август- 11 август 2017 г.

Какво Ви очаква през тази седмица?

Седмичен хороскоп за периода 7 август- 11 август 2017 г.

Можете да следите седмичния си хороскоп в страницата на Jenite.bg във Facebook!

Овен

Има много вълнение във въздуха през този период, но вие се чувствате сякаш сте в застой и просто наблюдавате всичко отстрани. Вие сте много привързани към ежедневието си и обичате да правите всичко по предварително създаден график, но през тази седмица ще бъде добре да направите някои промени. Просто следвайте интуицията си и ще разберете какви промени трябва да направите.

Телец

Предстои ви много вълнуваща и радостна седмица. През този период си починете малко от работата и натовареното ежедневие. Забавлявайте се и излизайте с приятели, ако сте късметлии може и да срещнете любовта през тази седмица. Бъдете внимателни, но въпреки това приемете, че хубавите неща се случват и им се радвайте.

Близнаци

Подгответе се, че трябва да направите много промени и повечето от тях ще бъдат доста драматични. Този период ще бъде много значим за бъдещето ви. Обърнете нужното внимание на приятелите и семейството си. Предстоят ви и промени вкъщи- може би ремонт или преместване. В края на седмицате и през уикенда ще бъдете център на внимание, което е страхотно.

Рак

През тази седмица ще усвоявате лесно нова информация, ще бъдете отворени към промени и ще се нуждаете от кратки пътувания. Планирайте някаква почивка или екскурзия, ще ви се отрази доста добре и ще ви зареди с положителна енергия. Бъдете отворени и готови за промени, защото всички дребни промени, които ще ви се случат, ще направят живота ви по-хубав.

Лъв

През този период ще пренаредите приоритетите си и на фокус ще бъде вашата половинка и съответно най-близък човек. Ще се наложи да коригирате перспективата си за някои важни въпроси. Ще получите страхотни новини в края на седмицата. Инстинктите ви са страхотни и ако ги следвате, ще тръгнете в правилната посока.

Дева

Това е вашата седмица! Ще бъдете много креативни и творчески настроени. Любовният ви живот е в разцвета си през този период. Ще имате много невероятни възможности за развитие пред себе си, възползвайте се от тях. Ако ги изпуснете, по-късно ще съжалявате. Нещата в работата ви също започват да се подреждат.

Везни

Вие сте едни от най-интуитивните и с голямо въображение знаци от зодиака, а вашите инстинкти се втурват в надпревара тази седмица. Ще ви се наложи да се справите със сериозни проблеми от миналото, крайно време е да ги разрешите, защото няма да спрат да ви преследват. Кариерата ви и любовният ви живот се развиват страхотно, продължавайте в същия дух.

Скорпион

Предстоят ви много вълнуващи промени през тази седмица. Вашите ценности и приоритети скоро ще се променят. Хората, с които прекарвате най-много време ще бъдат заменени, но не се натъжавайте, за добро е. Вашата творческа страна работи с пълна сила. Ще намерите страхотно вдъхновение. Списъкът ви със задачи за този период е пълен.

Стрелец

Животът ви ще се промени по вълнуващ, но драматичен начин през този период. Предстоят ви много успехи и постижения, а кариерата ви ще отиде на съвсем ново ниво. Ще имате обаче малко затруднения с намирането на баланса между работата и личния живот. Не пренебрегвайте себе си и близките си, заради кариерата.

Козирог

Това е една от онези страхотни седмици, в които имате чувството, че цялата Вселена е на ваша страна и работи във ваша полза. Предстоят ви много пътувания, приключения и положителни емоции. Спонтанните забавления ще се получават по най-добрия начин, така че не планирайте нищо. Любовният ви живот също ще бъде в разцвета си.

Водолей

Предстои ви много интензивна седмица, в която трябва да помислите за всеки малък детайл. Безспорно ще бъде много изморително, но след това ще се отдадете на почивката, която заслужавате. Усърдната работа през този период ще направи следващите няколко месеца много по-лесни и приятни.

Риби

Този период започва с огромно вълнение от ваша страна. Фокусирайте се върху отношенията си с хората през тази седмица. Нужно е да положите малко усилия, за да запазите отношенията си с хората около вас. Обърнете внимание на хората, които обичате и правете нещата, които обичате. В края на седмицата се доверете на интуицията си на 100%.

3 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay