Сексуален наръчник: Мъж съветва читателките на женско списание

Те питат, той им отговаря...

Сексуален наръчник: Мъж съветва читателките на женско списание

Разликите между мъжете и жените са толкова необятни... Понякога ни се струва, че е напълно невъзможно да се разберем с противоположния пол!

Дамите възприемат света по свой начин и ако нещо е проблем за тях, за господата може да бъде и дар от небесата. Нека вземем за пример темата за секса. Никой не може да каже какво се върти в главата на партньора му, а оттам се стига и до доста щекотливи ситуации. 

Подхождайки с чувство за хумор към отношенията между двата пола, ви представяме примерни извадки от някоя рубрика в женско списание. Нека да я наречем условно "Сексуален наръчник". Има само една подробност - читателките питат, но на въпросите им отговаря мъж.

----------

Въпрос: Мъжът ми иска да правим тройка със сестра ми. Какво ще ме посъветвате?

Отговор: Вашият мъж е лудо влюбен във вас. Той разбира, че ако покаже на сестра ви колко му е близка, ще сплоти семейството. Ако обаче вие не искате да участвате в тройката, оставете го да изпълни дълга си. За да не се отдавате на излишни размишления, сгответе нещо вкусно!

----------

Въпрос: Съпругът ми постоянно ме кара да го дарявам с орални ласки, докато не получи оргазъм. Понякога това продължава над час! Трябва ли да го правя?

Отговор: Разбира се, че да! Истината е, че мъжът ви се грижи за вас! Семенната течност е хранителна, но нискокалорична. Отгоре на всичко, осигурява еластичност на кожата. Въобще не си въобразявайте, че оралният секс му е приятен. Ала любовта изисква жертви! За да му върнете жеста, бихте могли да му купите подарък и да му сготвите нещо вкусно!

----------

Въпрос: Никога не съм стигала до оргазъм с партньора си. Това нормално ли е?

Отговор: Женският оргазъм е мит - в него вярват само най-наивните жени. Никога не споменавайте това словосъчетание пред мъжа си, защото ще го накарате да се съмнява във вашия разсъдък и ще застрашите семейството си. Ако случайно допуснете тази ужасна грешка, сгответе му нещо вкусно, за да изкупите вината си!

----------

Въпрос: Какво е вашето мнение за секса на първа среща?

Отговор: Той е абсолютно задължителен! Няма нито една причина да не се стигне дотам още в първия час.

----------

Въпрос: Колко би трябвало да е дълъг един полов акт?

Отговор: Най-много две минути! При по-продължителни креватни изпълнения има шанс да изнервите партньора си. Имайте предвид, че сте изключително привилегировани, ако сексът продължи по-дълго. Случи ли се това обаче, мъжът ви със сигурност ще изпита остра нужда да играе футбол с приятели, а след това - да иде с тях на бар. Не бива да се чувствате пренебрегнати. По-добре му сгответе нещо вкусно, за да го зарадвате, когато се прибере изморен от трудните занимания.

----------

Въпрос: Има ли значение размерът на мъжкия полов член?

Отговор: О, да! Факт е, че средният размер на члена по време на ерекция е 10 сантиметра. Много жени ще ви потвърдят, че това е гаранция за вълнуващ 2-минутен секс. Ако партньорът ви е по-надарен, трябва да му сготвите нещо вкусно. Само така ще му се отблагодарите!

11 34
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay