Сексуален хороскоп

Кой какъв е в леглото според неговата зодия

В живота си човек е такъв, какъвто е и в леглото. Замислете се за креватните си партньори и съвместните преживявания без дрехи, които сте изживели заедно. Може би ще намерите известни съвпадения с държанието им в ежедневието, когато определени личностни характеристики се отличават по-ярко отвсякога.

Пределно ясно ни е, че когато познаваме своя сексуален партньор добре, или поне до толкова, че да знаем какво му доставя максимално удоволствие, сексът ще се превърне в една безкрайна наслада. Именно затова непрекъснато се интересуваме какво се върти в главата на един мъж преди, по време на и след сексуалния акт. Жадни сме и за повече информация какво възбужда най-много противоположния пол, нищо че вече сме погълнали литри истории и факти по темата.

Тъй като сме ненаситни за нови познания, хвърлихме един сериозен поглед към Астрологията. Там открихме много отговори и ако трябва да бъдем честни, доста се изненадахме от съвпаденията с написаното и личния ни опит с различните зодии. Темата ни заинтригува, затова тук ще ви разкажем какво може да възбуди най-много всеки един зодиакален знак, поне според астролозите. Ние сме склонни да повярваме, вие сами преценете за себе си.

Зодиите са цели 12, затова намерихме общи сходства в отношението им към секса и ги разделихме под два общи знаменателя.

Експериментаторите


Тук попадат всички зодии, които приемат секса повече като интригуваща игра и често не влагат толкова възвишени чувства по време на половия акт. Обичат всичко нестандартно, а романтичните балади и вечерята на свещи със сигурност не са нещо, което може да ги възбуди толкова силно, колкото мръсните думи.

Ако си имате вземане-даване с представител на зодия Овен, сигурно вече сте забелязали неговата импулсивност и желание за доминиране. Такива, каквито сте ги видели на дневна светлина, ще ги срещнете и на лунна в спалнята. Овните са огнени любовници, обичат да експериментират с любовния си живот, а еднообразният секс е най-големият им страх.

Ако делите едно легло с Овен, ви съветваме да изпълните най-ярките си фантазии с този самовлюбен авантюрист. Всякакви ролеви игри, секс играчки и сложни пози от Кама Сутра ще доведат рая на земята за вас и вашия "рогат” партньор. Най-подходящите им сексуални партньори, според астролозите, са Риби и Водолей.

Близнаците са типични авантюристи. Обичат риска, затова се нуждаят от провокация, за да бъдат очаровани. В леглото са също толкова ентусиазирани - готови са на всякакви експерименти, стига да бъдат достатъчно възбудени и настроени за нови преживявания.
Представителите на тази зодия не обичат самотата, затова понякога са склонни да поканят в спалнята си някой, с когото да изкарат нощта. След това съвсем безскрупулно могат да се сбогуват с еднократната си авантюра и да се огледат за поредното ново запознанство.

Астролозите определят Стрелец и Козирог за най-подходящи за всеки Близнак, заради нестихващото желание за авантюри на тези зодии.

Следващи в списъка ни със сексуални експериментатори се нареждат Лъвовете. Известни със своето желание да доминират, те не пестят никаква енергия, когато задоволяват своя партньор. Обичат да достигат до върховната кулминация заедно, затова влагат цялата си страст по време на секс.

Астролозите ги описват като експериментатори, които обичат да бъдат и традиционалисти. Стига да имат достатъчно желание, Лъвовете са готови да изкачват нови сексуални върхове, но идеята за това идва от тях. Това се дължи на причината, че царят на животните не обича да робува на чуждото мнение, дори то да засяга неговата собствена наслада.

Телецът е идеалният сексуален партньор на всеки Лъв. Друго добро съчетание е това между него и Козирога, който обича да ласкае.

Най-големият експериментатор в секса, на който можете да попаднете, е Скорпионът. Ненаситен любовник в пълния смисъл на определението. Представителите на този знак живеят, за да правят секс, затова не пропускат възможността да си доставят тази наслада.

Готови са да изпробват какво ли не в интимния си живот, стига да знаят, че резултатът ще им хареса. Често заради нестихващото си желание, Скорпионите се славят с много сексуален опит и ненадминати умения. Все пак се надяваме, че с толкова хвалебствени изказвания за тези любовници, няма да излъжем сексуалните ви очаквания. Астрологията не е точна наука, затова се подгответе и за изненади. Рядко, но все пак се срещат и по-консервативни Скорпиони.

Астролозите определят представителите на зодия Риби за най-добрите партньори на един Скорпион. При тях допълването, освен физическо, е и духовно.

Стрелците
се отличават със своето свободолюбие, което се отразява силно и на любовния им живот. Обичат да изпробват нови техники за задоволяване и да влизат в различни роли, за да овкусят сексуалния си живот. Макар понякога в живота да изглеждат по-сериозни и сдържани, след залеза на слънцето показват своята палава страна.

Забравете за думата табу, когато си лягате със Стрелец. Развихрете въображението си и правете неща,за които дори ви е срам да си помислите. Най-вероятно вашият Стрелец не само, че няма да има нищо против, а дори ще приеме предизвикателството с отворени обятия.

Особено удоволствие на Стрелецът ще донесе представител на зодия Близнаци. Връзката помежду им ще бъде изключително огнена и бурна, а те със сигурност не се страхуват от пламъци.

Сексуален хороскоп

Зад сдържаната обвивка на всеки Козирог, всъщност се крие една необуздана сексуална страст. Представителите на този зодиакален знак са изключително разкрепостени в леглото и обичат да бъдат провокирани с мръсни думи и действия.

Почитатели са на стандартните пози, но ще вложат огромна енергия в осъществяването им, за да зарадват максимално своя партньор. Склонни са да експериментират, но за целта отново трябва да бъдат предизвикани. Сами рядко поемат инициативата да опитат нещо различно.

Обещаващо сексуално преживяване биха изпитали с нежните Деви или агресивните Овни, които ще ги подтикнат към невиждани територии. Лъвовете също биха задоволили сексуалния нагон на всеки Козирог, заради своето необуздано желание.


Романтиците


Не обичат спонтанността, затова едва ли ще склонят да развържат банския ви на плажа. При тези зодии бавната и чувствена любовна игра е по-важна дори от самия акт. Целувки по челото, докосвания по гърба и разтапящи думи, това са романтиците.

Телците са първи в романтичния ни списък, заради отношението, което имат към чувствата. Те рядко се отдават на чисто плътското преживяване, предпочитат да изживяват най-възвишени емоции и да описват любовните си взаимоотношения като изключително страстни.

Специалитет в леглото им е грижата към партньора. Подаряват еротични масажи безрезервно и целуват по цялото тяло с удоволствие. Най-големият подарък от ваша страна може да бъде същата възбуждаща програма, изпълнена с много любов.

Нестихваща наслада на Телецът може да достави Козирогът. Друга подходяща зодия за тази романтична душа е опасният Скорпион. Както казват - противоположностите се привличат.

Много нежни и търпеливи любовници са Раците. Могат да прекарат дни в спалнята, галейки извивките на партньора си и целувайки най-нежните места. При тях най-чувствителната ерогенна зона са гърдите, затова ако попаднете върху един чаршаф с Рак, не пропускайте да целувате именно там.

Най-завладяваща връзка Ракът може да преживее с Дева. Двете зодии се допълват идеално със своята чувственост, а интимните разговори, които са им присъщи, ще заздравят взаимоотношенията им.

Точно затова следващи в списъка ни са именно Девите. Те докосват изключително нежно партньора си и предпочитат да му подарят купища целувки преди същинския акт. Времето не е от значение при секса с Дева, защото представителите на тази зодия изживяват всеки момент максимално и никога не бързат да стигнат до края.

За Девите е важно доверието. Ако то липсва във взаимоотношенията им със техния сексуален партньор, сексът определено няма да бъде задоволителен. Девите трябва да знаят, че човекът, с когото споделят най-интимните си моменти, изпитва силни чувства към тях. Рядко ще срещнете Дева, която се радва на развратни креватни преживявания, просто защото тук сексът е възвишено удоволствие, в което могат да участва само големият избраник на Девата.

Подходящи интимни партньори на този знак са Козирозите, които ще провокират нежната Дева със своя авантюристичен подход. Дева с Дева също е чувствена комбинация, но рискът да не излезете от леглото си с дни е огромен. Все пак хиляди целувки трябва да бъдат раздадени.

Сексуален хороскоп

Изключително артистични и вдъхновени в спалнята са Везните. Те се отнасят към секса като към висша форма на изкуство, а подходът им винаги е добре обмислен. Докосват страстно навсякъде, за да достигнат едно по-високо ниво на интимност.

Везните обичат да се глезят както в живота, така и в спалнята. Точно затова често обръщат внимание на атмосферата, където ще се слеят с партньора си. Обичат предразполагащата музика, чаша хубаво вино и нежни сатенени чаршафи, за да се предразположат. Всъщност едва ли има някой, който не обича еротичния уют.

Везните могат да достигнат до вълнуващи върхове с Девите и Раците, които са също толкова чувствени. Скорпионът - страстният любовник, също би подарил едно незабравимо удоволствие на мечтателите Везни.

Характерно за Водолея е, че обича да проявява изобретателност. Свободолюбив е, но въпреки това е изключително романтичен, когато сърцето му е в плен на друг. Често представителите на тази зодия обичат да командват в леглото и подобно на Стрелците, Водолеите са изключително ненаситни за любовни ласки.

Обичат да бъдат ухажвани, но трудно самите те ще покажат чувствата си. Разкриват се с времето, когато потънат надълбоко в любовните води.

Страстна връзка биха имали с представителите на зодия Риби или Козирог.

Последна по ред е може би една от най-чувствените зодии, а именно Рибите. Те се отличават със своята силна интуиция и умението да усещат вътрешните настроения на своя партньор.

Като любовници са много артистични и спокойни, обичат да прегръщат и да потъват в чуждите прегръдки, а след това се понасят в облаци от мечти. За тях сексът е върховно удоволствие, затова си падат по всякакви романтични глезотии. Ще ви издадем и едно слабо място на всяка Риба: трудно казва "Не”.

Изпепеляваща връзка биха имали с Везни, които да ги глезят, или чувствена Дева, която да ги обгрижва с любов. Сексът между Овен и Риби пък обещава да бъде изключително страстен.

335 24
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.



46
Не е посочен 17.12.2013|00:26
За везните е също вярно. :)
45
Не е посочен 19.05.2013|10:52
za veznite e vqrno ;)
44
Не е посочен 16.06.2012|16:53
Аз си имам скорпион ;)
43
Не е посочен 21.04.2012|14:05
искамм скорпион!
42
Не е посочен 21.04.2012|13:53
коя зодия си;))))
41
Не е посочен 21.04.2012|13:52
Мдаа, на мен ми познаха;)
40
Не е посочен 21.04.2012|13:51
За моята зодия е доста точно, макар че разбира се всеки човек е различен:) Хубава идея за сексуален хороскоп! :)
39
Не е посочен 21.04.2012|13:29
учудващо,моят е верен
38
Не е посочен 21.04.2012|12:45
При мен се е случвало точно обратното, по отношение на зодиите.
37
Не е посочен 21.04.2012|12:34
36
Не е посочен 21.04.2012|12:34
Няма значение зодията, поне моят опит това показва.
35
Не е посочен 21.04.2012|11:21
Много хубава статия сте ни написали - поздравления от мен!
34
Не е посочен 21.04.2012|11:05
Зависи си от човека според мен.
33
Не е посочен 21.04.2012|11:02
ima po neshto vqrno :)
32
Не е посочен 21.04.2012|10:57
Да, малко се разведрихме ;)
31
Не е посочен 21.04.2012|10:50
Поне се позабавлявах :)
30
Не е посочен 21.04.2012|10:39
Логиката е да няма логика!! ;)
29
Не е посочен 21.04.2012|10:34
Може и да има някакви съвпадения.
28
Не е посочен 21.04.2012|10:33
МАй само ти си на това мнение!
27
Не е посочен 21.04.2012|10:31
Пълни глупости!
26
Не е посочен 21.04.2012|10:29
Не мисля, че има нещо вярно от написаното!
25
Не е посочен 21.04.2012|10:27
24
Не е посочен 21.04.2012|10:11
В тези хороскопи цари пълно противоречие, как може например идеалният партньор за скорпиона да е риби, а за рибите везни дева овен, просто няма логика, затова не им вярвам на тези хороскопи.
23
Не е посочен 21.04.2012|10:09
много верни неща има в статията
22
Не е посочен 21.04.2012|10:09
Има доста верни неща, но специално за моята зодия си го знаех още от любовните хороскопи, така че не прочетох нищо ново за себе си:)
21
Не е посочен 21.04.2012|09:27
вярно е и за мен и за мъжа ми,само явно не сме добри партньори
20
Не е посочен 20.04.2012|21:22
като явен представител на зодия козирог мога смело да заявя, че написаното много точно ме описва :)
19
Не е посочен 20.04.2012|18:16
едва ли е вярно
18
Не е посочен 20.04.2012|18:04
добре е да ги знаем тези работи
17
Не е посочен 20.04.2012|17:57
така ли, да не ти е песен
16
Не е посочен 20.04.2012|17:57
кой го пише това, отде да знам вярно ли е
15
Не е посочен 20.04.2012|17:48
така ли се оказа, а на теб как ти въздейства това?
14
Не е посочен 20.04.2012|17:47
яко звучи
13
Не е посочен 20.04.2012|16:53
да, наистина са измислени доста добре. само последната нещо не ми се връзва- на риби.
12
Не е посочен 20.04.2012|16:21
А водолеите най-извратените :)
11
Не е посочен 20.04.2012|16:20
Моят човек се оказа експериментатор, не че не го знам ;)
10
Не е посочен 20.04.2012|16:16
много са яки снимките към зодиите
9
Не е посочен 20.04.2012|16:13
какво признание само
8
Не е посочен 20.04.2012|16:13
И за телците написаното е вярно :)
7
Не е посочен 20.04.2012|15:52
Хмм, това от лични наблюдения ли е?
6
Не е посочен 20.04.2012|15:52
Да, за стрелците определено е вярно.
5
Не е посочен 20.04.2012|15:38
ох ,как ми се прави секс сега :)
4
Не е посочен 20.04.2012|15:33
за стрелците знаем ,че са най-палавите :П
3
Не е посочен 20.04.2012|15:25
мисля, че с нищо не ни изненадват :)
2
Не е посочен 20.04.2012|15:20
За телците съм съгласна, но не и за рибите - чувствителни са, ама не са толкова романтични и са способни да кривват от правия път :)))
1
Не е посочен 20.04.2012|15:10
за стрелците съм напълно съгласна :)
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay