Срещам се с по-възрастен мъж- ето защо възрастта няма значение

Вижте защо

Срещам се с по-възрастен мъж- ето защо възрастта няма значение

Всичко започна в една перфектна лятна вечер. Бях в един бар с приятелите си, когато го видях. Имаше прекрасна тъмна коса и най-красивите сини очи, които съм виждала. Беше твърде прекрасен, за да се интересува от мен, но все пак проверих безименния му пръст. Нямаше пръстен. Олекна ми.

Все още си спомням лицето му, когато погледите ни се срещнаха. Получих огромна усмивка, а очите му блестяха като звезди. Повече от две години по-късно, този момент още ме кара да се усмихвам.

"Искам го!", казах на прителката ми.

"Прекалено е възрастен", отвърна тя.

В крайна сметка, той се насочи към мен и проведохме кратък разговор. Разменихме няколко думи и аз го накарах да познае възрастта ми. "Твърде стар съм за теб", отвърна той. "Срещала съм се и с по-възрастни мъже", споделих аз.

Имам афинитет към по-възрастните мъже. Вярвам, че това се дължи на няколко неща- житейския ми опит и нивото на зрялост. Никога не са ме привличали мъже на моята възраст. Някак не сме на един етап от живота си и имаме прекалено различно мислене. Това, че мъжете се развиват по-бавно е безспорен факт.

След няколко седмици и няколко срещи, решихме, че си подхождаме и ще продължим да се срещаме. Имаше едно напрежение помежду ни. Енергията се усещаше във въздуха. И двамата мислехме, че това ще бъде само за забавление. Без чувства. 

Е, имаше чувства.

Сега, това да прекарам живота си с по-възрастен мъж от мен, много по-възрастен, не е нещо, което обмислям, а е нещо, което искам. Разбира се, има много предизвикателства и трудности.

Имате ли проблеми с баща си?

Това е най-честият въпрос, който ми задават и е много досадно да отговаряш на този въпрос. НЕ. Баща ми е прекрасен човек, който винаги ме е учил да преследвам щастието си. Родителите ми са достатъчно зрели, практични и добри хора. Те се радват за мен, когато съм щастлива, без значение на колко години е човекът до мен.

Какво ще стане, ако искам деца?

Без значение дали искате деца или не, говорете с партньора си. Възрастта не е фактор тук. Ако и двамата искате да имате дете, направете си дете. Ако пък не искате, недейте. Това е въпрос на личен избор. Ако вие искате дете, а той не, помислете кое е по-важно за вас. Просто следвайте сърцето си.

Какво ще се случи, когато той вече не може да прави секс?

Този въпрос винаги ме кара да се смея. Много жени мислят за това и задават такива въпроси. Повечето жени смятат, че когато мъжът навърши 50 години, всичко в сексуалния живот приключва. Има много примери за това, че тази мисъл е абсолютно грешна.

Дори напротив. Повечето хора смятат, че сексът става по-хубав с възрастта. Повярвайте им, това е факт. Ако в някакъв момент, тези способности изчезнат, има различни начини и средства. Сексът е най-малкото, за което трябва да се притеснявате.

Един ден ще бъдете сами отново

Да, така е. И така ще бъде, ако сте с човек на вашата възраст, но животът се развие по неблагоприятен начин. Не бива да мислим какво ще се случи и какво ще ни поднесе животът. За съжаление и много млади хора си отиват от този свят, така че възрастта не е толкова показателна. Радвайте се на живота, обичайте човека до себе си, докато го имате и  се наслаждавайте на всеки миг. Никой не знае какво му е писано...

Той не се ли притеснява, че ще го напуснете?

Да. Аз също се притеснявам, че той ще ме напусне. Това е нещо съвсем нормално за всяка двойка, без значение на каква възраст е.

Какво мислят семействата?

Това е въпрос, на който не мога да отговоря. Аз съм от хората, които не бързат да запознават партньора си с родителите си. Искам да бъда напълно сигурна в нашата връзка, за да го направя. Също така не бързам и да се запознавам с родителите на партньорът ми. За всяко нещо си има време. Но съм сигурна, че те ще го приемат. Все пак, най-важното е да бъдем щастливи.


Станете част от Jenite.bg във Facebook!

12 1
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay