Срещи с обществеността

Не следете езика на тялото и не пийте Космо. Новите срещи са по-вълнуващи от нюйоркските филми

Срещи с обществеността

Милиони думи могат да бъдат намерени във виртуалния архив на тема срещи, запознанства, емоции. Темата е безкрайна, а целта винаги еднаква - изживяването на една хубава и запомняща се среща. Просто приемете всичко като експеримент. Игра с непознатото. И макар да няма формула за добре прекарано време, просто защото това е най-непредвидимото нещо, то с удоволствие ще ви подарим няколко предложения, които да усмихнат лицето ви.

 

Всичко смело е красиво. А жените обичаме красивото. За мен една среща може да се определи като добра, само и единствено, когато е приютила куп емоции в себе си. Смелостта да се откриеш пред непознат или да действаш спонтанно и необмислено, е най-огромната крачка към сърцето на копнеещото момиче. За зодията и любимата книга ни питат всеки ден, но, хайде, да си признаем, не ни се случва много често непознат да ни се довери сляпо, да не говорим да бъде напълно искрен. Смелостта е търсена на пазара на любовта - не копнеем ли всички точно за различното, някак неестественото и дори неприемливото. Поднесено под формата на преживяване? Да.

 

Ако това не е първата ви среща с кандидат-половинката, значи със сигурност можете да действате напълно свободно. Излезте от града. Предприемете еднодневно автостоп приключение към непознати места, оставете се на случайността, някъде там някоя баба очаква да ви подслони и да ви разкаже най-милите си спомени с нейния дядо. Ако ви се струва прекалено рисковано, заложете на по-сигурното, в кавички. Рафтинг по река Искър ? На 50 километра от столицата "спокойно" можете да "адренализирате" взаимоотношенията си. Салса танци при някой известен испаноговорящ танцьор - със сигурност е равно на много смях, шеги и някъде между тях засрамени страстни погледи.

 

Направете го групово. Организирайте среща с приятели и отидете да поритате. Да, точно за футбол става въпрос. И баскетболът е алтернатива. А за ентустиастите с неограничено въображение ще се харесат и малко по-забравените игри. Криеница, стражари и апаши, шмайзер, а защо не чилик? Правилата са същите, ние също. Всички обичаме да играем, особено с подходящите партньори.

 

Клишето изпълва сърцето. И онези адски приятни за сетивата места са много подходящи за първи разговори. Високо на покрива на 15-етажния блок, където се разкриват красотите на объркания град, или ниско, но на някое специално място, където с наслада можеш да се сетиш колко много обичаш красивите потайности на родината. Ако не за друго, това можеш да го обсъдиш и с настоящия събеседник, идеален старт за някой вълнуващ разговор на тема пътешествия, например.

 

Пътят за бягство от обикновената, спокойна и ужасяващо скучна среща е въпрос на ориентация... или по-скоро на характер. Ако сте планували разходка в парка, досетливото момиче ще си приготви чаршаф и няколко сандвича в чантата. При посещение в зоологическата градина, същата ще си натика ръката в клетката на маймуните, за да ги погали. И няма да ѝ пука, че изглежда смехотворно, когато издава маймуноподобни звуци, или да се изчервява, че преди малко е паднала на входа. Случва се. А случайностите, може би при точно при срещите, не са случайни.

26 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay