Съвместими ли са мъж и жена зодия рак?

Съвместими ли са мъж и жена зодия рак?
Pexels

Любовен дует между мъж и жена със сходни зодиакални знаци без съмнение е интересен. Причината за това е, че и двамата познават достойнствата и недостатъците един на друг. Те знаят техните желания и очаквания. Разбирателството между тях може да стане невероятно, сякаш знаят какво да правят или как да се справят с партньора и се отнасят с другите по същия начин, по който се иска да се отнасят с него. Или може да се окаже най-лошото, тъй като той/тя знае какво точно ще се случва в съзнанието на другия. Така че има равни шансове за формиране на добро и лошо съвпадение на мъжки рак с женски рак.

Ракът се управлява от планетата Луна. Пеещата звезда придава несигурност на този мъж или жена. Те се държат много странно понякога и в повечето случаи са непредвидими. Освен това и двамата са емоционално чувствителни и много скоро се нараняват. Те знаят как да се държат един с друг. Така че има голяма вероятност да развият възхитително разбирателство между тях. Мъжът и жената Рак могат да се окажат страхотни любовници, с много привързани и топли сърца. Това ги прави съмишленици и добре пасваща двойка. Природата на зодия Рак е много сантиментална, те са най-малко вербално комуникативни.

Но тъй като и двамата са доста по-малко изразителни по природа, има шансове за комуникационна празнина между тях. Те искат да чуят всичко от партньора си, но никога няма да инициират разговора. Те вярват в романтичен живот, изпълнен с любов и емоции, но със сигурност може да не успеят да изразят тази любов. Тази комуникационна празнина може много да раздразни както мъжа, така и жената. Тази връзка може дори да се превърне в разочарование за тях, тъй като те не получават това, което желаят. Но ако се опитат да инициират и изразят това, което всъщност е в сърцето им, те могат да спасят тази връзка. Дори и да подобрят комуникативните си умения, тази любовна връзка може да стане много красива и съвместима.

Те уважават взаимно волята си и се включват във физически план само със съгласието на другия. По този начин съвместимостта на мъжа Рак и жената Рак е смесица от чиста романтика с усещане за спокойствие и хладнокръвие, перфектна комбинация от щастлив съвместен живот.

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay