ТЕСТ: Какво очаквате от любовта според вашия зодиакален знак?

Kакво иска всяка представителка на зодиака от човека до себе си?

ТЕСТ: Какво очаквате от любовта според вашия зодиакален знак?

Астрологията може да ни покаже как точно искаме да бъдем обичани. Жените са нежни същества, в които бушува ураган от емоции и понякога не е никак лесно да разберем сами себе си и да установим от какво точно имаме нужда.

Всеки зодиакален знак има своите слабости, но и своите силни страни. А когато говорим за любов, разликите между представителките на зодиака стават още по-интересни и изявени. Открийте своята зодия и разберете какви са вашите особености в любовта!

Овен
Дамите Овен са много наивни и се доверяват твърде лесно, но и също така преживяват нещата много бързо. Душите им са млади и жизнени, искат приключения и желаят любов, която да ги развълнува силно. Тези дами търсят силен мъж, който да откликва на агресивната и огнена природа. Овните са независими и обичат да се съревновават, така че мъжете до тях трябва да са стъпили здраво на земята и да бъдат на положение.

Телец
Дамите Телец са много комуникативни, дори и да не са в зоната си на комфорт. Те обичат да не разкриват всичките си карти и много внимателно решават на кого да покажат истинската си същност. За тях е важно любовта да бъде искрена, да се гради на взаимно доверие и човекът отсреща да има желанието да ги опознае. Телците искат стабилност, така че мъжът трябва да е плътно зад тях по всяко време.

Близнаци
Момичето Близнаци винаги е в движение и иска всички хора в живота ѝ също да бъдат гъвкави и подвижни. Близнаците са любопитни и искат да знаят колкото се може повече за света около себе си. Жената Близнаци търси човек, който да може да издържи на темпото ѝ и да споделя жаждата ѝ за приключения. В противен случай тя се отчегчава много бързо от връзката.

Рак
Жената Рак е ходещо противоречие - нейното сърце е едновременно топло и ледено. Отвън изглежда сурова и непробиваема, но отвътре всъщност е нежна душа. За дамата Рак е важно човекът до нея да иска и да опита да премине през всичките ѝ пластове, за да ги опознае. Тя ще остане завинаги с човека, който е успял да достигне най-близо до сърцето ѝ, а любовта ѝ е просто изпепеляваща.

Лъв
Лъвовете са харизматични и преминават през живота с много чувство за хумор и оптимизъм. Те дават всичко за хората, в които са влюбени. Лъвиците са изключително отдадени и предани и очакват същото от своя партньор. Не търпят лъжи и изневери и ще си тръгнат без преупреждение при първия сигнал за някакъв вид измяна.

Дева
Девите са грижовни и състрадателни. Те никога няма да се откажат от любовта, колкото и пъти да бъдат наранени. Те не се боят от разбитото си сърце и винаги започват новите си връзки начисто, като не позволяват на старите любови и преживявания да замъгляват преценката им. Девите обожават специалното внимание и е хубаво партньорът им да ги глези от време на време с жестове и подаръци.

ТЕСТ: Какво очаквате от любовта според вашия зодиакален знак?

Везни
Везните много често съсредоточават голяма част от енергията си в търсенето на любов. Те имат позитивен поглед над живота, но в трудните си моменти често крият чувствата си и не показват какво изпитват наистина, когато ги застигне разочарование. Те имат високи очаквания в любовта и ако половинката им не ги оправдава, то нещата няма как да се получат. Дамите, представителки на тази зодия, обичат бурно и искат да получат същото в замяна.

Скорпион
Скорпионите са сред най-могъщите знаци, те са много емоционални, а душите им са страшно чувствителни. Те са и много страстни и искат любовта им да е силна, чак до лудост. Те са и малко драматични, което прави нуждата им от разтърсваща любов още по-силна. Дамите Скорпион искат да контролират нещата и изискват откритост, но същевременно не обичат да се разкриват напълно.

Стрелец
Дамата Стрелец е най-оптимистичният знак от зодиака. Тя живее за приключения и има много свободен дух. Тя постига всичко, което си е наумила, и се нуждае от някой също толкова амбициозен и щур като нея. За дамите Стрелец е трудно да се кротнат и да бъдат само с един човек, защото постоянно искат да откриват нови емоции и хоризонти. Но намерят ли своята точна половинка, са ѝ верни за цял живот.

Козирог
Жената Козирог е търпелива и амбициозна. Тя често слага работата и кариерата си над всичко останало в живота и трябва да се учи как да балансира личния и служебния живот. Козирозите искат стабилност в любовта и обичат дългите и сериозни връзки, в които се чувстват свободни да бъдат себе си и усещат подкрепа и доверие. Те не обичат краткотрайните флиртове и винаги търсят нещо сериозно.

Водолей
Дамата Водолей е уникална, много мъдра и разчита само на себе си, за да се справя в живота. Тя не обича да ѝ помагат, иска да бъде независима и да се бори сама. Тя прекарва много време насаме със себе си, което понякога пречи да намери любовта. Трябва ѝ човек, който да я приема каквато е и да не я съди за начина, по който живее. Мъжът до нея трябва да бъде стабилен и да ѝ дава свобода.

Риби
Рибите са много чувствителни и мистериозни. Те прекарват по-голямата част от живота си, избирайки между два пътя, по които да поемат. Обичат да живеят в свой собствен свят и понякога пренебрегват реалността. Дамите Риби искат мъж, който да ги подкрепя във всичко. Мъж, който да показва чувствата си и да влага по нещо от себе си във връзката.

Ако тази статия ви е харесала, станете част от страницата на Jenite.bg във Facebook!

2 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay