ТЕСТ: Какво разкрива позата,в която спите, за личността Ви?

Разберете сега!

ТЕСТ: Какво разкрива позата,в която спите, за личността Ви?

1/3 от нашето време прекарваме в сън. Ето защо позицията, в която най-често спим, говори доста за нас и за личността ни. Вижте картинката и отдолу вижте какво говори вашата поза за сън за самите Вас.

ТЕСТ: Какво разкрива позата,в която спите, за личността Ви?

Поза №1  - Ако не можете да заспите, без да свиете леко краката си към тялото, то значи вие сте надежден и спокоен човек. Вие не се страхувате от бъдещето, нито от трудностите и изпитанията и сте готови да се борите с тях.

Поза №2 - Ако спите в ембрионална поза, вие вероятно имате нужда някой да Ви защитава, разбира и съчувства.

Поза №3 - Ако спите по корем с разтворени ръце и крака, то Вие сте лидер. Вие сте импулсивни и винаги сте способни да поемете инициатива. Предпочитате всичко да бъде планирано предварителни и не сте фен на изненадите.

Поза №4 - Ако спите по гръб, то Вие сте позитивен човек, който обича живота, обича да бъде в центъра на внимание и се радва, когато е във весела компания. За Вас може да се каже, че сте силна личност.

Поза №5 - Ако спите като войник с ръце плътно до тялото, то вие сте добре възпитан човек, който има ясни цели и целенасочено се стреми да ги постигне. Вие сте строг, педантичен и взискателен и към другите, но най-вече към Вас самите.

Поза №6 - Ако спите като чапла, с един повдигнат крак, то вие сте непредсказуема личност, която обича приключенията. Вие променяте доста често настроенията си. Трудно Ви е да взимате решения.

Станете част от Jenite.bg във Facebook!

2 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay