ТЕСТ: Какъв човек сте в любовта?

Разберете повече за себе си с този бърз тест

ТЕСТ: Какъв човек сте в любовта?

Ние, jenite, обичаме да анализираме и да търсим логика във всичко, което ни заобикаля. А честно казано, най обичаме да разсъждаваме върху любовта. Все пак, това интимно чувство има силата да изкара както най-нежната ни страна, така и да завърти истински ураган от бурни емоции.

Затова днес сме ви приготвили един кратък тест, с чиято помощ ще разберете какъв човек сте в любовта.

1. Решили сте да отидете пеша до дома на вашата половинка. До там има 2 пътя. Може да избирате дали да минете по прекия, който ще ви отведе най-бързо, но за сметка на това е обикновен и скучен, или да минете по дългия, който отнема доста време, но пък предлага красива гледка.

Кой път ще изберете - късия или дългия?

2. По пътя виждате 2 прекрасни розови храста, от които ще направите красив букет. Единият от тях е осеян с бели рози, а другият с червени. Трябва да откъснете само 20 цветя, като имате право на всякакви цветови комбинации.

Какъв букет ще направите?

3. Най-накрая стигате до дома на половинката си. Отново имате 2 варианта. Може да звъннете на звънеца и да помолите прислужницата да извика вашия възлюбен. Другата опция е направо да влезете и сами да стигнете до стаята.

Кое ще изберете?

4 . Оказва се, че вашият партньор не е у дома. Трябва да напишете бележка и да я оставите в стаята.

На леглото или до прозореца ще я оставите?

5. Леко разочаровани от отсъствието на вашата половинка, време е да се върнете по обратния път. Пред вас отново са двата варианта, които срещнахте в първия въпрос. Прекият път е обикновен и скучен, а по-дългият предлага живописна гледка.

По кой път ще изберете да се върнете?

Отговори:

1. Различните пътища символизират вашето влюбване. Ако сте избрали краткия път, то вие се влюбвате бързо и лесно. Съответно, ако сте избрали дългия маршрут, вие сте човек, който разсъждава и премисля всички възможни последици, преди да се влюби.

2. Броят на червените рози всъщност илюстрира какво очаквате да дадете в една връзка, докато белите - какво искате да получите. Затова, ако сте решили да направите едноцветен букет, в зависимост от цвета, на който сте се спряли, то вие предпочитате да давате/получавате всичко.

3. Този въпрос показва отношението ви към конфликтите. Ако сте избрали прислужницата да извика вашата половинка, то вие правите всичко възможно, за да избегнете проблемите. Ако пък веднага сте отишли към стаята, вие сте директна личност и предпочитате да "играете на чисто”.

4. Ако сте оставили бележката на леглото, то вие цените спокойствието и комфорта в една връзка. Прозорецът символизира свободолюбивата ви натура и нямате нужда сте постоянно "залепени” за вашата половинка.

5. Пътят наобратно представя възможността ви да изградите дългосрочна връзка. Ако сте избрали краткия път, то вие определено не сте сред най-постоянните хора. Ако сте решили да се върнете по дългия път, вие сте склонни да останете влюбени за цял живот.

За още интересни тестове, станете част от Jenite.bg във фейсбук!

75 4
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.



4
Не е посочен 28.04.2014|18:07
Ще го направя .
3
Не е посочен 28.04.2014|17:10
Много интересен тест, определено този път отговаря за мен.
2
Не е посочен 28.04.2014|14:42
Интересен тест .
1
Не е посочен 28.04.2014|08:52
Хахаха, изненада ме този тест!
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay