Тест: Какво казва за вас любимата ви секс поза?

Вероятно има поза, която харесвате повече от останалите. Вижте какво означава това!

Тест: Какво казва за вас любимата ви секс поза?

Сигурни сме, че сте изпробвали много секс пози през живота си. Вероятно прилагате по няколко и в една нощ. И все пак, би трябвало да си имате любима конфигурация на телата, в която се чувствате най-комфортно и изпитвате най-голямо удоволствие.

Коя е тази позиция? Абстрахирайте се от конкретни характеристики, като големината на пениса на настоящия ви партньор, удобствата или неудобствата на мястото, където обикновено правите секс.

Изберете позата, която по принцип винаги сте харесвали повече от останалите. Проверете какво казва тя за характера ви - в живота и отношенията.

Мисионерската 
Най-много от всичко цените спокойствието. Нямате желание да поддържате интимна връзка с партньор, който не може да ви накара да се чувствате достатъчно сигурни във всяко едно отношение. Що се отнася до работата, предпочитате да си вършите стриктно определените задължения, без да се стремите към твърде високи върхове. Не сте от хората, които постоянно си задават неразрешими въпроси и все нещо не им достига, за да се чувстват щастливи.

Задна прашка 
В официална среда може и да се представяте за сериозни и уравносвесени, но личният ви живот определено е щура история. Не се чувствате достатъчно пълноценно, ако не ви се случват необикновени неща, затова и подсъзнателно се опитвате да ги привличате. Не сте особено романтични, но притежавате други характеристики, които мъжете обожават, а не могат да намерят във всяка жена. Имате си достатъчно самочувствие, така че не се ужасявате от идеята да оставите някой да доминира поне за известно време над вас.

Ако предпочитате да сте отгоре 
В никакъв случай не бихте допуснали да ви се казва какво трябва да правите. Знаете какво искате, също и как да го получите, без да очаквате помощ. Не смятате, че хората са ви длъжни, от своя страна и вие не считате за нужно винаги да жертвате усилия, за да им услужите. Умеете да се справяте сами с всякакви ситуации. Имате проблеми със зачитането на авторитети. В работата няма да се чувствате добре, ако не заемате ръководна длъжност, а още по-добре ще бъде да започнете собствен бизнес.

Отгоре, но в седнало положение 
Кипите от енергия, не можете да живеете, ако не сте постоянно заети с нещо. Склонни сте да давате на другите, но едновременно с това очаквате и да получавате. С вас е интересно, хората обичат компанията ви. Лесно е човек да се влюби във вас, но е и също толкова опасно - бързо се отегчавате. Може дълго да сте искали нещо, а след като го получите, скоро да стигнете до извода, че не ви е чак толкова интересно. Тогава продължавате да търсите.

Лъжички 
Ако не знаете какво представлява тази поза - партнорите са в легнало положение, но настрани. Любима е на особено романтичните и чувствителни дами. Те са изключително верни както на половинката си, така и на приятелите. Обсипват близките си с любов, приемат недостатъците им, без да критикуват. Могат да бъдат манипулирани, но има и голяма вероятност по някое време да осъзнаят, че не заслужават това, след което ще се отдръпнат завинаги.

Оралната любов 
Това ли е най-най-любимата ви част от секса? Ако е така, то голямо значение има дали предпочитате да давате, или да получавате орална любов. В случай че повече ви харесва да давате, това означава, че за вас е по-важно да удовлетворявате околните, отколкото вътрешните си желания. По мнението на другите оценявате себе си.

Ако според вас голяма част от секса трябва да се изразява в това вие да се наслаждавате, докато някой се намира между краката ви и ви доставя удоволствие с език, то определено сте доста егоистични. Не виждате особен смисъл в контактите си с хора, които не са готови всячески да се съобразяват с желанията ви.

Огледалото
Ако особено много обичате да се снимате или гледате в огледалото, докато правите секс, това също е знак, че сте самовлюбени. Самочувствието ви обаче не идва само отвътре. За вас е много важно дали изглеждате достатъчно добре в очите на останалите. Често разсъждавате по въпроса как изглеждат отстрани действията ви. И не на последно място, интересувате се твърде много от външния вид - собствения и чуждия.

Ако тази статия ви се е сторила любопитна и искате да получавате още забавни психологически тестове от нас, можете да се присъедините към Jenite.bg във Facebook!

24 1
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.



10
Не е посочен 22.03.2014|22:57
Обичам и да давам и, да получавам орални ласки.
9
Не е посочен 18.03.2014|18:11
Лъжички харесвам, да романтична съм;)
8
Не е посочен 18.03.2014|15:26
хаха интересно! :)
7
Не е посочен 18.03.2014|14:40
Ами не знам, вие кажете какво казва.
6
Не е посочен 17.03.2014|19:03
Не му разбирам .
5
Не е посочен 17.03.2014|17:00
Много са смешни човечетата .
4
Не е посочен 17.03.2014|15:55
Зависи от настроението, има нещо вярно в този тест иначе.
3
Не е посочен 17.03.2014|14:59
Важното е да се излезе от рутината и да се пробва нещо различно.
2
Не е посочен 17.03.2014|13:05
Интересен тест.
1
Не е посочен 17.03.2014|09:49
Виж ти, интересен тест се е получил!
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay