Тест: На кой пръст носите пръстен?

Разберете какъв човек сте според това на кой пръст носите пръстените си

Тест: На кой пръст носите пръстен?

Ние, jenite, обичаме тестовете. Без значение дали са за любов, за приятелство, за това какви хора сме. Често ви предлагаме различни такива, с които да се позабавлявате и да научите по нещо за себе си.

Затова днес решихме да ви представим тест, чрез който ще разберете какъв човек сте, според това на кой пръст носите пръстените си. Помислете добре и разберете какво ще покаже изборът ви.

Тест: На кой пръст носите пръстен?

Палец - Хората, които носят пръстен на палеца, са хора на изкуството. Те са артистични и колоритни личности, които обичат да са в светлината на прожекторите. Готови са за нови приключения и осъществяване на странни идеи. Обичат да са винаги в крак с модата

Показалец - Това са хора, родени лидери. Те са тези, които измислят правилата. Справят се прекрасно с управленска дейност и са винаги целеустремени. Изключително отговорни, но понякога сурови. Ще ви трябва време и упоритост, за да разберете че под обвивката им се крие нежна и ранима душа.

Среден пръст - Пръстенът на средния пръст може да ви говори само едно - бунтари. Те са хората, които не обичат да спазват правилата и ясно го заявяват, когато решат. Не се съгласяват с общоприетите порядки и винаги намират оригинален начин, по който да се изразят. В същото време са усмихнати, забавни и лъчезарни.

Безимен пръст - Всички знаем, че това е пръстът, на който се слага годежният пръстен и брачната халка. И неслучайно. Това е пръстът, който символизира семейството. Хората, които обичат да носят пръстените си на него, са хора с чувствителни сърца, пълни с романтика. Не са особено енергични, но са топли души. Обичат спокойствието.

Кутре - Хората с пръстени на кутрето са благи и скромни. Склонни са към работохолизъм. Обичат детайлите и всичко да е изпипано до последната точица. Те са интелигентни, разговорливи и отзивчиви хора. Винаги, когато могат, ще помогнат на изпаднал в беда.

Тест: На кой пръст носите пръстен?

Без пръстени - Хората, които не носят пръстени, не обичат тълпите и шумотевиците. Избягват публични изяви. Те са работливи, спокойни и откровени. Заслужават доверие и са изключително даровити и талантливи. Страхотни хора, които винаги са жадни за нови знания.

На много пръсти - Тези, които обичат да закичват почти всичките си пръсти, са леко несигурни и неуверени в себе си. Много добри души, които трудно се разкриват и обикновено нямат доверие дори на себе си. Те са в постоянно търсене на истинската любов, макар често да я подминават заради скептицизма си.

За още любопитни тестове станете част Jenite.bg от във Facebook!

23 1
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.



10
Не е посочен 18.03.2014|15:35
Интересно! :)
9
Не е посочен 18.03.2014|14:31
Отдавна не съм слагала пръстени.
8
Не е посочен 18.03.2014|09:16
Има истини в този тест.
7 Не е посочен
Този коментар е маркиран като неуместен.
6
Не е посочен 17.03.2014|15:55
хаха това със средният пръст особено ми хареса, аз най-често там нося.
5
Не е посочен 17.03.2014|14:59
Различно, зависи с каква дреха съм, кой пръстен.
4
Не е посочен 17.03.2014|14:04
По принцип нося повече пръстени,да, но най-любимото ми място е на палеца и да,май има истина ;)
3
Не е посочен 17.03.2014|13:38
Аз нося пръстен на пръста, символизиращ семейството и наистина съм отдаден на децата си и романтик, така че има доза истинност в този тест.
2
Не е посочен 17.03.2014|13:07
Нося пръстени само на безименните пръсти.
1
Не е посочен 17.03.2014|09:47
Аз съм без пръстени , интересен е този тест.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay