Топ 5: Ревнивци, обсебени до лудост

Техните случаи са наистина неспасяеми

Топ 5: Ревнивци, обсебени до лудост

Ревността е порок, който убива връзката между двама души. Когато хората стигат до крайност в недоверието към любимия, може да стане наистина опасно.

След като вече ви показахме кои са най-жестоките престъпления на влюбени жени, днес ще ви запознаем с още пет брутални истории на обсебени от ревност хора, чиито връзки в най-добрия случай завършват с раздяла.

5. Саудитецът, който се развежда със съпругата си, защото целунала… кон!
Целувката с друг мъж определено може да бъде повод, ако не за раздяла, то поне за тежък спор. Дори и да не ви се вярва, има хора, които ревнуват дори от… животни!

Съпругата на мъж от Саудитска Арабия "прегрешава” с една доста обикновена за много любители на животни постъпка. Тя качва своя снимка в социалните мрежи, на която целува кон.

Топ 5: Ревнивци, обсебени до лудост

Дори след развода, жената твърди, че не съжалява за постъпката си. И не се разкайва за това, че се е разделила с човек, който не прави разлика между човек и животно.

Тя се гордее със снимката, която според нея е доказателство за силната й любов към арабските коне.

4. Мъжът, който е принуден да избира между настоящата и бившата си приятелка, след като и двете скачат в дълбока река, за да видят коя ще спаси първо

Топ 5: Ревнивци, обсебени до лудост

Да, тази история е съвсем реална! След дългогодишна връзка с Джун, китаецът Ву Хсиа се разделя с нея заради 22-годишната Ронг Тсао.

Въпреки раздялата Джун не престава да търси начин да накара любимия си да се върне при нея. Накрая Ву решава да организира среща, на която и тримата да се срещнат, за да изяснят ситуацията.

Това обаче определено се оказва лоша идея. Двете момичета се скарват жестоко, след като настоящата приятелка отправя обиден коментар към бившата. Наранената Джун скача в дълбока река и вика бившия си приятел за помощ.

От страх да не би Ву наистина да скочи и да спаси Джун, Ронг също скача. Така двете се озовават във водата, като всяка вика и моли слисания мъж да спаси първо нея.

Кого спасява Ву? Той скача във водата за настоящата си приятелка, след което я откарва в болница. Обажда се на брат си, за да дойде да помогне на Джун. А той се обажда на пожарната. Именно пожарникарите са тези, които изваждат бившата приятелка от водата и… от играта!

3. "Най-ревнивата жена във Великобритания”, която кара мъжа си да се подлага на детектор на лъжата всеки път, когато излезе от вкъщи

Топ 5: Ревнивци, обсебени до лудост

Тази предпазна мярка тя прилага, за да бъде сигурна, че съпругът й не й изневерява. Всъщност се оказва, че Деби Ууд страда от Синдрома на Отело - психично разстройство, което причинява болезнено чувство на недоверие и ревност към партньора.

42-годишната англичанка е толкова обсебена от идеята, че мъжът й може да "кривне от правия път”, че по няколко пъти на ден проверява съобщенията му и разговорите по телефона, както и имейлите, които получава. Освен това следи редовно състоянието на банковата му сметка.

Нещата стават дори по-сериозни! Стив Ууд има забрана да гледа телевизионни предавания или филми, които излъчват женски образи. А да не говорим за четене на мъжки списания…

2. Жената, която буквално отрязва половия член на неверния си съпруг
След като разбира, че 32-годишният й съпруг й изневерява с 21-годишна девойка, Фенг Лунг отрязва половия му член, докато Фан спи. След този "инцидент” хирурзите успяват да зашият обратно "мъжкото му достойнство”.

Жена му обаче не одобрява подобно стечение на обстоятелствата и отива в болницата само за да повтори "подвига си”. Този път тя изхвърля пениса му през прозореца и целта й е постигната - членът на мъжа остава неоткриваем, като се предполага, че улични животни са попаднали на него преди лекарите.

Ще ви изненадаме, като ви кажем, че тази случка има щастлив край. Фан получава предложение за работа в… порно индустрията. Компания в бранша му предлага да поеме разходите по продуцирането и разпространението на неговите филми, а 100% от приходите ще отиват при самия Фан. От фирмата обясняват, че искат единствено да му помогнат да възвърне своето достойнство и "сексуална увереност”.

1. Ревнивата жена, която наръгва приятеля си до смърт...
… заради това, че пише съобщение до… шефа си.

Топ 5: Ревнивци, обсебени до лудост

Норберто Круз-Валентин е намушкан многократно с нож от приятелката си по време на спор. Причината за кавгата е SMS, който Норберто пише. Приятелката му си мисли, че пише на друга жена, докато мъжът просто известява шефа си, че на другия ден ще закъснее за работа.

Ако тази статия ви е харесала, станете част от страницата на Jenite.bg във Facebook!

2 3
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay