Любимата ваканция на жените

Попитахме вас, читателите на Jenite.bg, с кого бихте прекарали лятната си отпуска

Любимата ваканция на жените

До края на лятото остават не повече от 3 седмици, но въпреки това слънчевите часове и летните отпуски вървят към своя край. Ето защо дойде време да направим равносметка на това как нашите читатели са оползотворили дните, предвидени за почивка в най-топлия сезон за годината. Общо 491 дами споделиха своето мнение в последната анкета на Jenite.bg, а ето какво показват и резултатите от нея.

Едва 3,5% от общо всички отговорили са решили да прекарат част от полагащата им се годишна ваканция без компанията на близки и приятели. Решението си те обясняват с това, че искат да разширят приятелския си кръг с нови запознанства. А какво по-подходящо място от едно морско или планинско приключение с (не)познати през лятото?

Любимата ваканция на жените

Любимата ваканция на жените

Напълно противоположно на това твърдение е мнението на 56 (11,6%) от респондентите, за които щурите летни нощи са незаменими без наличието на голяма приятелска компания. Тези дами са от хората, които трупат голямо количество енергия през първата половина на годината, което само чака да бъде освободено по възможно най-забавния начин.

Любимата ваканция на жените

Други 80 от общо 491-те анкетирани лица признават, че нямат възможност или не обичат да си взимат лятна отпуска. Преимущество за тези дами е спокойствието, което цари на работното място. Различни проучвания доказват, че, независимо от хубавото време навън, именно през летния сезон голяма част от служителите се чувстват най-продуктивни и организирани. Причината: спадът в задълженията и персонала на работа, а оттук - и напрежението.

За ¼ от българките, взели участие в нашата анкета, най-добрият сценарии за мечтаната лятна почивка е романтично пътешествие с партньора. Както сме споменавали вече, всяко пътуване заздравява връзката на една двойка.

Любимата ваканция на жените

Най-голям процент натрупвания получава първия отговор - цели 43,8% от общо всички анкетирани дами предпочитат семейните почивки пред самостоятелното пътуване или големите компании. Тези резултати затвърждават само твърдението, че българското семейство е сплотено, а семейните традиции са високо ценени.

Любимата ваканция на жените

Въпреки необичайно студеното време, Jenite.bg се надяваме лятната ви отпуска да е била ползотворна и изпълнена с незабравими моменти. А догодина ви пожелаваме дните между юни и септември да бъдат изпълнени с още повече приключения, емоции и красиви спомени!

Не забравяйте да се включвате и в предстоящите ни анкети, както и да следите най-актуалните теми на  Jenite.bg във Facebook.

1 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay