10 начина да покажете на съпруга си, че го обичате

Не ги забравяйте

10 начина да покажете на съпруга си, че го обичате

Често срещан проблем при женените двойки е, че понякога партньорите забравят да показват на другия, че го обичат. Изключително важно е да показвате на своя съпруг чувствата си. С течение на времето романтичните жестове, изричането на думите "Обичам те", малките неща, които го показват намаляват, а това може да се окаже много сериозен проблем за вашата връзка. Ето 10 начина, по които можете да покажете на своя любим, че го обичате дори повече от преди:

1. Наслаждавайте се на неговото хоби, заедно с него. Когато съпругът ви прави това, което обича, без значение дали хобито му е риболов, готвене или футбол, оставете всичко, което правите и отделете цялото си внимание на него и хобито му. За него ще бъде изключително приятно да прави любимото си нещо, заедно с любимия човек.

2. Сгответе любимото му ястие. Неслучайно се казва "любовта на мъжа минава през стомаха". Зарадвайте съпруга си с любимата му гозба, така той ще се почувства специален и несъмнено ще го направите щастлив. 

3. Не крийте това, че се притеснявате за него и че се молите да е добре. Това му напомня, че го обичате и държите на него. 

4. Направете романтична вечер вкъщи. За двойките, които имат малки деца е доста трудно да организират романтична вечер само за тях двамата. Но можете да организирате романтична вечер за вас и вашият любим вкъщи, след като децата заспят. 

5. Направете му масаж. След натоварения работен ден, помогнете на мъжа ви да се отпусне като му направите масаж с етерични масла. Той ще оцени вниманието, което му отделяте и удоволствието, което му доставяте. 

6. Дръжте ръката му. Това е малък жест, който показва много любов. Опитайте и ще видите любовта в очите му. 

7. Изпейте му песен. Дори да не можете да пеете, той би се зарадвал. 

8. Изчистете колата му. Повечето жени обичат навсякъде да бъде чисто. Така ще бъдете доволни и двамата. 

9. Направете любимия му сладкиш. Направете торта във формата на сърце или напишете върху сладкиша "Обичам те!". Това е интересен начин да покажете любовта си.

10. Правете му комплиметни. Въпреки, че е присъщо за жените, мъжете също обичат да получават комплименти. Кажете му, че е красив. Направете комплимент за новата му риза или просто му кажете, че е страхотен.

Той го заслужава!

Ако статията ви е харесала, станете част от Jenite.bg във Facebook!

7 1
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay