14 неща, които мъжете харесват в жените, повече от външния вид

Нещата, които мъжете харесват в жените често нямат нищо общо с външния вид

14 неща, които мъжете харесват в жените, повече от външния вид

Или с размера на сутиена, или със стандартните неща, от които жените си мислят, че мъжете се впечатляват. Въпреки че външния вид е първото нещо, което те забелязват(което е нормално), когато става въпрос за отношения с дадена жена, мъжете поставят външния вид на заден план. Вярвате или не, има поне 15 неща, които мъжете обожават и които не са свързани с външния вид на жените. Сигурни сме, че мъжът до вас може да изброи много повече от 15 качества, освен красотата ви, които са го накарали да се влюби във вас, но ето нашият списък:

1. Че сте добър слушател

Повечето мъже ценят жени, които могат просто да ги изслушат, без да използват досадните фрази "Казах ли ти”, "Бях права” "Ако бях на твое място нямаше да постъпя така”и т.н. Да бъдете добър слушател означава и да бъдете търпеливи. Повечето мъже имат нужда от време, преди да са готови да говорят за проблемите си. Способността да слушате и наистина да разбирате е едно от качествата, които мъжете уважават много в жените. Така те усещат вашата подкрепа.

2. Спонтанността

Спонтанността е една от мъжките черти и малко жени са спонтанни до тази степен, която мъжете искат жените им да бъдат спонтанни. Мъжът ви би се зарадвал да ви чуе как пеете, как танцувате посредата на къщата. Мъжете обичат да виждат една жена да бъде себе си.

3. Че сте добър шофьор

Въпреки че повечето мъже се оплакват от жените шофьори, те са наясно, че за една съвременна жена е почти задължително да е добър шофьор. Някои от тях харесват да виждат как жена кара двигателя на колата "да мърка”.

4. Позитивизмът

Жена, която наистина се наслаждава на това, с което се занимава е много привлекателна за мъжете. Затова спрете да се оплаквате и се наслаждавайте на живота. Въпросът не е в това да сте невероятно красива или много успяла в кариерата, просто да сте удовлетворени от живота си и да разберете, че сте страхотни и заслужавате страхотни неща.

5. Че се наслаждавате на храната

Да се храните здравословно и да не приемате излишни калории е едно. Да броите калории и да се лишавате от почти всичко е друго. И второто няма да го впечатли. Да можете да отидете на ресторант или пицария и да се наслаждавате на храната, а не да повтаряте, че ще надебелеете, показва, че сте уверена. Ако мъжете обожават уверени жени.

6. Че сте добър готвач

Изразът "любовта на мъжа минава през стомаха” важи с пълна сила. Мъжете обичат жени, които могат да готвят и са напълно съгласни да ги научите да готвят.

7. Че сте естествена

На мъжете им е писнало от изкуствени жени. С изкуствени устни, коси, нокти и т.н. Изкуствените жени събират погледите, но рядко получават нещо повече от едно питие в заведението или отношения с мъж за една нощ. Повечето мъже са категорични, че искат жената, с която ще имат връзка да е естествена. Да е усмихната, небрежна, да не се срамува да излезе без грим.

8. Че правите компромиси

Всеки мъж се чувства по-добре, когато знае, че неговото момиче ще направи компромис и винаги ще търси решение на проблема, което да е приемливо и за двете страни.

9. Че сте любвеобилна

Всеки мъж обича да вижда, че ви пука за него. Показвайте чувствата си, но не повтаряйте "Обичам те” на всеки 5 мин. Обикновено мъжете казват "Обичам те” веднъж и го показват много пъти. Вземете техния пример.

10. Че сте забавна

Чувството за хумор е друга черта в жените, която мъжете много уважават. Време е да покажете забавната си страна.

11. Че се поддържате

Можете ли да повярвате, че на мъжете им харесва да давате солидна сума пари за кремове, балсами, дрехи и т.н.?! Да, харесва им. Това, че полагате грижи за себе си показва, че ще полагате грижи и за него.

12. Че сте силна

Мъжете харесват силни жени. Но не прекалено силните, разбира се. Добре е за егото му от време на време да го оставяте да ви "спасява”. Все пак те са силния пол, нека го усетят.

13. Не е страшно да се поизцапате

Мъжете не харесват жени, които ще започнат да крещят заради буболечка или ще мрънкат защото са им мръсни ноктите. Той ще се радва да правите някои момчешки неща от време на време.

14. Че имате майчински инстинкт

Мъжете искат да се грижите за тях, както и те за вас. Също така това им помага да разберат дали сте жената, с която искат да създадат семейство и която ще роди децата им.

Виждате ли, нещата които мъжете харесват в жените са почти същите като тези, които жените харесват в мъжете.

Станете част от Jenite.bg във Facebook!

33 4
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay