5 тайни, които е нормално да пазите от човека до себе си

Ето какво можете с чиста съвест да не разкривате

5 тайни, които е нормално да пазите от човека до себе си

Вие и вашата половинка можете да си говорите с часове. Казвате си всичко, разказвате как е минал денят ви, а той ви отвръща със същото. Споделянето е много важно за една пълноценна връзка.

Но това, което не е здравословно, е да си споделяте абсолютно всичко. Всеки човек има нужда от кътче в душата си, което да си е само негово, и никой друг да няма ключ от него. Често прекаленото споделяне идва в повече.

Ето кои са нещата, за които можем да кажем, че е окей да си останат само за вас.

1. Бивши гаджета
Мястото на миналото си е в миналото. Може да споделите по нещо за бившите гаджета, но не е нужно да се впускате в подробности. Дори и човекът срещу вас да ви каже, че иска да знае, повярвайте, не иска. Няма смисъл да се връщате назад и да си припомняте историята на старите любови.

5 тайни, които е нормално да пазите от човека до себе си

2. Колко и за какво харчите
Ако нямате обща сметка, то няма никакъв смисъл да обяснявате кога и за какво харчите определена сума пари. Стремете се сметките да са винаги платени, а какво правите с останалите пари си е само ваша работа. Ако човекът до вас се опита да намекне, че харчите твърде много за обувки например, кажете му, че сте ги купили на разпродажба.

3. Склонността ви към флирт
Всички флиртуват, дори и несъзнателно - това е заложено в природата ни. Това не означава, че не държите на човека до себе си. Ако някое сладко момче ви заговори или ви загледа във фитнеса, със сигурност ще се почувствате добре и ще му отвърнете с ведър поглед. Няма нужда да се втурвате да разказвате случката на половинката си. Така само ще направите несигурен мъжа до себе си.

4. Какви чувства изпитвате към майка му
Никога не казвайте на някой мъж какви чувства изпитвате спрямо майка му или спрямо друг член на семейството му. Независимо от това колко сте си близки, кръвната връзка е много по-здрава и силна. Възможно е и да им обърне гръб заради вас, но по-добре да си нямате проблеми с майка му.

5 тайни, които е нормално да пазите от човека до себе си

5. Не харесвате нещо, което ви е подарил
Абсолютно забранено е да си признавате, че подаръкът не ви харесва. Не само, че е проява на лошо възпитание, а и ще смачкате цялото му самочувствие. По-добре изиграйте радостна сценка, достойна за Оскар. Вашето момче със сигурност се е помъчило доста заради този подарък, не го правете по-сложно.

Ако тази статия ви е харесала, станете част от страницата на Jenite.bg във Facebook!

15 3
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay