5-те различни начина, по които хората дават и получават любов

Наръчник за 5-те езика на любовта

5-те различни начина, по които хората дават и получават любов

Има 5 различни езика на любовта. Има 5 начина, по които хората дават и получават любов и изразяват емоциите си. Всеки човек е различен и има собствен начин да изразява любовта си. Много е важно да си изясните вие от кои сте и партньорът ви от кои е, за да има ефективна комуникация помежду ви.

Ето 5-те основни начина за изразяване на любов:

  1. Думи

    Обикновено това са думи на признателност и похвала. Да благодариш на човека до себе си, че го има, че е точно такъв, какъвто е и ще раздава любовта си. Думите са един красив начин да изразим чувствата си. Единственият проблем е, че хората трудно да се доверяват и вярват на думи.

  2. Действия

    Простите действия, които правят живота на другия по-лесен. Малките жестове като отмяна в домакинската работа, правенето на кафе сутрин или приготвянето на вечерята могат да означават много. При хората, които действат по този начин не са нужни думи, те показват с действията си достатъчно.

  3. Подаръци

    Получаването и подаряването на подаръци рядко се възприема като акт на любов, но истината е, че има хора, които наистина така показват любовта си. Когато подаръкът не е материален, а по-скоро сантиментален, тогава може да се приеме като израз на любов.

  4. Време

    Това е най-прекрасният начин някой да изрази любовта си. Времето е най-ценното нещо на света и когато един човек ви дари с времето си, може да бъдете сигурни, че държи на вас. Вниманието е изключително ценно за жените и един телефонен разговор, кратко съобщение или мил жест могат да направят чудеса с женските емоции.

  5. Докосване

    Физическото докосване има много форми- хващането на ръцете, прегръдките, целувките и т.н. Докосването е много важен израз на любов и може би най-истинския.   

    Станете част от Jenite.bg във Facebook!

3 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay