6 неща, които трябва да спрете да правите, ако искате щастлива връзка

Ето какво НЕ трябва да правите

6 неща, които трябва да спрете да правите, ако искате щастлива връзка

Спрете да се саботирате сами.

Съществуват определени действия и поведения, които жените имат навика да правят, без дори да го знаят и това им пречи да имат прекрасни срещи, да се срещат с нови хора и дори да намерят любовта.

Ето 6 грешки, които ви отдалечават от перфектната връзка.

1. Казвате "Не" по-често от "Да"

Смятате ли, че сте прекалено предпазливи? Тогава този съвет е за вас. Да, важно е да бъдете внимателни и да не се доверявате прекалено лесно, но за да срещнете подходящия човек трябва да опознаете много хора. Ако казвате "Не" постоянно и отказвате да излизате и да се срещате с хора, няма да срещнете вашия човек. Казвайте "Да" по-често и бъдете спокойни, това не е предложение за брак, а само среща.

2. Мислите прекалено мнгого за бъдещето

Ако всеки път, в който мъж ви покани на среща, вие започвате да милите дали ще бъде добър баща и съпруг, по-добре спрете веднага. Ако гледате толкова напред в бъдещето, това ще ви попречи да видите положителните качества в този човек. Ще разберете дали ще бъде добър баща и съпруг след време, сега просто му дайде шанс.

3. Играете игри

Не живейте с мисълта, че колкото по-зле се държите с един човек, той толкова повече ще иска да бъде с вас. Нито пък играйте на игричките, при които сте "недостъпни", защото живеем във времена, в които мъжете не се борят. Намерете баланс между собствения си живот и морал и човекът, който трябва да ви хареса ще ви хареса.

4. Използвате секса като оръжие

Сексът може да бъде старта на връзката или момента, в който двамата души осъзнават, че искат да бъдат заедно. Но в никакъв случай не бива да бъде използван като оръжие. Опасността е, когато сексът е използван само за привличане на някого. Трябва да бъдете верни на себе си и когато човекът отсреща ви хареса ще знаете, че наистина ви харесва, а не е само заради секса. Леглото е мястото, на което едно момиче трябва да използва интелекта си.

5. Прекалено много слушате околните 

Спрете да питате околните за мнението им и още повече спрете да се вслушвате в него. Те искат да ви защитят, но по този начин могат да ви настроят отрицателно, което не е добре.

6. Чувствате се зле, че сте сами

За съжаление много хора не могат да издържат да бъдат сами и искат да намерят някого, просто за да не бъдат сами. Това е толкова грешно мислене.

Станете част от Jenite.bg във Facebook!

0 3
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay