8 въпроса, които никога не бива да задавате на своя партньор

Ама никога!

8 въпроса, които никога не бива да задавате на своя партньор

Жените по природа сме любопитни. И всичко ни е много интересно. Особено, когато се отнася до мъжете. Но мъжете не обичат да се чувстват като на разпит. Ето и осемте въпроса, които никога, при никакви обстоятелства не бива да им задавате!

1. Защо винаги правиш така, а не като нормалните мъже? - Опасен въпрос, който засяга егото му. Разбираме, че се дразните на много от неговите мъжки навици, но не му казвайте това. Ако например  Ви дразни, че гардеробът му винаги е в пълен безпорядък, то просто го помолете тактично да си го оправи. Мъжете разбират само от конкретно отправени упреци. И въпреки всичко, направете го така , че да не изглежда като упрек!

2. Защо никога не правиш това, което искам? - Този въпрос изобщо не звучи секси и не ви трупа положителни точки. Няма нормален мъж, който да възприеме това добре.

3. Защо си толкова досаден/мързелив? и куп други подобни прилагателни - При положение, че вие сте избрали да сте до него, по този начин обиждате и себе си, не мислите ли?

4. Защо не можеш просто да се отпуснеш? - Това не става с команда, или с натискане на магическо копченце, така че този въпрос е напълно излишен.

5. Би ли скъсал с мен? - Не, момичета, не! Мъжете не обичат тези въпроси! Те не искат да доказват всеки Божи ден любовта си. И още по-малко обичат да се съмнявате  в тях постоянно.

6. Сигурен ли си, че искаш да бъдеш с мен? - Щом е с Вас, значи е! Не го питайте през час дали не е размислил, за да не вземе да го направи.

7. Мога ли да ти вярвам? - Ако не му вярвате, то този проблем най-вероятно е ваш, не негов. 

8. Ако знаеше, че ще ме нараниш, би ли се държал така? - Драги жени, мъжете не искат да Ви обидят и не казват или правят някои неща с тази умисъл. Те просто не мислят (или по-скоро не знаят) как би повлияло това, което ще кажат на нашето настроение. Не ги съдете толкова строго!

Станете част от Jenite.bg във Facebook!

4 3
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay