8 начина да предотвратите бъркането на вашите деца във връзката ви

Не е лесно да се запази романтиката след появата на децата

8 начина да предотвратите бъркането на вашите деца във връзката ви

Вероятно сте чували, че децата създават трудности в отношенията, а вероятно сте го и изпитали. В края на краищата може да е трудно да приоритизирате романтиката, докато сменяте пелени и искате да спите във всяка свободна минута, но ще ви предложим няколко трика за това как да балансирате грижите за децата и отношенията с любимия:

1. Правете по едно романтично нещо на ден

Звучи лесно, но сега не го правите, нали? Поддържайте романтиката жива с прости неща и действия, като любовни бележки, дълги прегръдки, дребни подаръчета и мили жестове.

2. Играйте (секси) дълга игра

Предизвикателството не е просто това, което се случва в началото на секса, може да е натрупване на сексуално напрежение с дни. Ако знаете, че ще имате имате възможността да правите секс по-късно през седмицата, уверете се, че предварително сте подбудили интереса на партньора си- погледи, докосвания и т.н.  Това може да продължи повече, отколкото бихте помислили.

3. Говорете за връзката си

Важно е да обсъждате какво се случва, как се чувствате и т.н. с партньора си постоянно, но когато се появят децата, тези разговори стават все по-редки, а са изключително важни. Отделяйте време да казвате на партньора си какво обичате в него, кое ви кара да бъдете щастливи и т.н.

4. Направете "оценявам" важна част от речника си

Важно е да показваме на човека до себе си, че го оценяваме, да му благодарим и да му показваме, че е специален. Без значение колко сте заети с децата, не забравяйте да показвате на вашата половинка, че оценявате всичко, което прави за вас.

5. Създайте зони без телефон

Телефоните ни разсейват много, така че се старайте да не ползвате телефоните си поне в тези безценни моменти, когато сте само двамата.

6. Показвайте обичта си пред децата

Лесно е да поздравите партньора си с "Хей" или "Здравей", но това не показва никаква любов. Целувките, прегръдките и докосванията пред децата са важни. Не само подсилва връзката ви, а и изграждате представите на детето за това как трябва да изглежда една връзка между мъж и жена.

7. Любовта ви един към друг е също толкова важна, колкото любовта към децата

Не става въпрос да избирате между партньора си и децата. Трябва да изградите такава култура в семейството, че любовта ви един към друг е също толкова важна, колкото тази към децата.

8. Пътувайте без децата

Цяла почивка без деца е трудно постижима, но поне един уикенд можете да отидете някъде само двамата. Помислете за това- ще можете да се насладите един на друг, както и наистина да си починете, без някой постоянно да крещи и да пита "Стигнахме ли вече?".


Станете част от Jenite.bg във Facebook!

0 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay