Всеки ден е Свети Валентин, има ли любов

Всеки божи ден може да бъде уникален

Всеки ден е Свети Валентин, има ли любов

Днес е Свети Валентин! Празникът на всички влюбени. Всяка година на 14 февруари милиони сърца се изпълват с любов, нежност и умиление. Е, моето се изпълва всеки ден с такива емоции, защото имам до себе си невероятен човек, с когото всеки ден е нереално красив, а всяка трудност песен. Мисълта ми е, че не е нужен специален ден, за да покажете чувствата си.

Страхотно е, че има такъв ден, в който целият свят става любов и показва чувствата си към най-близкия човек в живота си! Наистина е страхотно, защото като че ли рядко се срещаме в забързаното ежедневие за това да кажем на най-близките си "Обичам те", "Значиш много за мен", "Липсваш ми"

Това, обаче, не бива да се превръща в един единствен ден в годината, в който да правим някакъв по-романтичен жест към половинката си.

Любовта би следвало да се празнува всеки ден! Това не значи, че всеки ден мъжете трябва да ни купуват цветя и подаръци или да ни водят на ресторант. Не значи и че всеки ден трябва да си повтаряме Обичам те до втръсване.

Аз разбирам любовта по друг начин. В дребните жестове, като например вие закъснявате за работа и той ви кара в последния момент с колата с риск и той да закъснее, в действията, думите, дребните въпроси от рода на "Яла ли си днес? .

Любовта е най-великото чувство на земята. То и само то е способно да направи този свят наистина различен и съвършен!

Ако има любов в ежедневието, ако тя се чувства и усеща, то всеки един ден би бил празник,магия, празник и дори Свети Валентин.

 

Станете част от Jenite.bg във Facebook!

1 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay