Да предложиш брак с помощта на... 1001 кренвирша!

Да, това определено е интересно хрумване!

Да предложиш брак с помощта на... 1001 кренвирша!

В Jenite.bg неведнъж сме ви разказвали как мъже от целия свят решават да встъпят в брачен съюз с жената на своя живот. Дори ви показахме едно невероятно оригинално предложение за брак.

Днес ще ви запознаем с един друг случай, в който бъдещият младоженец определено познава жената до себе си и знае как да я накара да каже заветното "Да”. Той използва за целта 1001… кренвирша!

Но нека върнем лентата и започнем разказа отначало! Тайланд, 2011 година. 28-годишният г-н Уанг среща за пръв път бъдещата си съпруга в пекарна, в която се продава и хот-дог. Не след дълго те откриват, че живеят в един и същ град и постепенно двамата започват да стават все по-близки.

Три години след запознанството двойката все още е в прекрасни отношения. Затова Уанг решава да направи нещо, с което да докаже своята любов. С помощта на служителите в местния ресторант си осигурява 1001 хот-дога. За какво са му те? За да направи едно от най-необичайните предложения за брак!

С помощта на сандвичите той изписва думата "Любов” на английски. Всеки представлява един ден от тяхната връзка, която до онзи момент се състои точно от 1001 дни.

Важният въпрос, който следва да зададем е: тя съгласява ли се? Разбира се, че казва "Да!”. А това несъмнено е най-силното доказателство за истинската любов!

Ако тази статия ви е харесала, станете част от страницата на Jenite.bg във Facebook!

2 1
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay