До всички жени, които ще са сами на Свети Валентин

Не ви е нужен някой, за да бъдете щастливи

До всички жени, които ще са сами на Свети Валентин

Първо: не сте сами. Може да изглежда така според Facebook и Instagram, но всъщност има още хиляди жени, които ще бъдат сами на празника. Въпреки че вероятно ви се струва, че абсолютно всяка друга жена, освен вас има цветя и сърчица за празника, не е така. Всички сме били там и знаем колко отвратителни изглеждат всички розови и червени неща наоколо и колко е голям страха от самотата. Време е да се научите да обичате себе си и да осъзнаете, че това е най-важната любов.

Второ: Факт е, че повечето двойки, които имат здравословна, истинска връзка не празнуват този празник. Свети Валентин е ден, в който проблемните двойки забравят за проблемите си, подаряват си романтични подаръци и "показват” любовта си. Истински щастливите хора не се нуждаят от специален ден, за да покажат на човека до себе си, че държат на него. А и начинът определено не е плюшено мече. Не се натъжавайте, ако имате връзката, за която мечтаете, вероятно пак няма да празнувате 14 февруари.

Не позволявайте днешния ден да бъде повод за негативни емоции. Свети Валентин е просто ден, като всички останали. Не бъдете тъжни, заради това, че сте сами. Не сте сами. Имате себе си и това е най-важното. Научете се да обичате себе си и тогава вашият човек ще се появи. Не спирайте да си напомняте, че сте страхотни и се насладете на една прекрасна вечер  със себе си, чаша вино и много шоколад. 

Станете част от Jenite.bg във Facebook!

8 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay