Езикът на тялото разкрива истината за връзката ви

Ето какво разкрива езикът на тялото

Езикът на тялото разкрива истината за връзката ви

Някои връзки започват със срамежливи погледи и конфузни опити да хващане на ръцете. Други пък започват бурно, сякаш тези двама души са заедно от години.

Ето какво разкрива езикът на тялото за връзката ви:

Всичко е наред. Вие се харесвате

Забелязвате, че партньорът ви ви гледа в очите и задържа погледа си по-дълго, отколкото се очаква. Можете да бъдете сигурни, че той ви харесва.

Ако по време на разговор или разходка партньорът ви се опитва да обърне тялото си към вас, това означава, че има интерес към вас.

Ако жена има интерес към мъж, тя подсъзнателно се опитва да навежда тялото си към мъже, докато държи гърба си изправен.

Мъжете в този случай се опитват да изглеждат по-силни и по-големи. По време на разговор понякога се опират с ръка на стената на нивото на рамото ви, за да влязат в личното ви пространство.

Ако започнете да забелязвате, че ръцете ви се докосват често случайно или се появяват много прашинки по дрехите ви, които трябва да бъдат почистени, можете да бъдете сигурни, че интересът към вас е висок.

Понякога може да забележите, че след като каже някаква шега, човекът ви наблюдава, за да види реакцията ви. Това е очевиден признак на обич.

Обикновено мъжете рядко се умихват широко. Ако забележите, че мъжът до вас постоянно е с широка усмивка, бъдете сигурни, че си пада по вас.

Ако забележите, че някой е започнал да използва същите жестове и думи като вас, това не означава задължително, че ви е фен или че иска да ви дразни. Може би просто ви харесва и подсъзнателно ви копира.

Нещо не е наред. Трябва да поговорите

Ако се опитвате да кажете нещо на партньора си, но забележите, че той отклонява разговора, като не ви гледа в очите, тялото му се отклонява от вас и се опитва да стои на разстояние, вероятно имате някакъв проблем, който трябва да обсъдите.

Когато вашата половинка се опитва да избягва интимността, целувките му стават бързи и "по навик" и когато заспите се обръща с гръб, това е аларма за връзката ви.

Ако всичките ви шеги биват посрещани с неискрена и напрегната усмивка, това означава, че не сте интересни на партньора си. Не бива да си губите времето повече.

"Блокирано" тяло по време на разговор, включващо кръстосани ръце и крака, е причина да се замислите какво не е наред. Ако гласът на партньора ви е неразбираем, речта е объркана и винаги гледа в земята, трябва да обърнете внимание.

Също така трябва да се притеснявате, ако вашият човек не следва етикета- не отваря вратата, не ви оставя да вървите пред него и т.н.

Ако по време на разходка вие вървите отзад, а вашият партньор не се обръща да види къде сте и не забавя крачка, вашите отношения започват да се разпадат.

Хората, които обичат са склонни да се грижат за своя любим. Ако вместо да изпънат дрехите ви или да оправят косата ви, ви казват, че сте рошави, например, време е да се замислите какво става с тази връзка.

Не забравяйте, че тези "симптоми" не са решаващи. Те са просто сигнали, че нещо не е наред в отношенията ви. Всичко може да се оправи.


Станете част от Jenite.bg във Facebook!

0 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay