Жената Овен и нейното желание да триумфира в любовта

Вижте с какво се характеризира любовния живот на тези жени

Жената Овен и нейното желание да триумфира в любовта

Жената Овен притежава силна персоналност, интелигентност и забележителен характер. Често предпочита да е сама и независима, вместо някой да се опитва да й дърпа юздите.

Когато е във връзка, жената Овен никога няма да се остави да бъде слабия пол. Тя е тази, която трябва да триумфира и да ръководи парада.

Понякога може да бъде дори деспотична. Тя просто не може да се примири желанията й да не се изпълняват и партньорът й трябва да свиква с това.

Тези жени винаги искат да бъдат на първо място в сърцето на любимия си, да най-прекрасни, най-очарователни, най-красиви, най-обичани!

Тя притежава доста мъжки качества, ето защо й е много лесно да разбере мъжката природа и да създаде с мъжете както приятелски отношения, така и любовни.

Всъщност, колкото и силна и властна да е, тази жена се влюбва много лесно. И това често е не заради неустоимите качества на мъжа срещу нея, а защото вярва в истинската любов. Тя се влюбва в идеята за красивата приказка, която ще изживеят.

Но, ако наистина срещне истинската любов, жената Овен се променя изцяло. Тя става по-търпелива, по-толерантна и отстъпчива. А тя се влюбва, когато е ценена, когато човекът отсреща приема нейните слабости и недостатъци и извлича от тях дори нещо хубаво.

В леглото тази жена е много страстна и огнена. Пада си по грубите изпълнения и както можете да се досетите отново желае да доминира. Ето защо е хубаво да бъде оставяна да поема инициативата и да бъде по-активната страна в сексуалния акт. Това й действа възбуждащо.

За нея сексът вечер е миг почивка от ежедневните глупости. През деня е вършила съвестно работата си, сега е време д разпусне.

Тя се ръководи от един единствен закон и това е желанието, примесено със страст. Когато става въпрос за секс, тя може да бъде определена като ненаситна и лакома жена, която иска всичко за себе си.

Станете част от Jenite.bg във Facebook!

6 1
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay