Как да разберете, че не сте един за друг

Ето как да разберете, ако не сте с правилния човек

Как да разберете, че не сте един за друг

Времето е най-ценното нещо, което човек има и може да даде. Много боли, когато давате от своето време на някого, а в крайна сметка се оказва, че вие просто не сте един за друг и взаимно сте изгубили времето си. 
Често си задавате въпроси от типа "Заслужава ли си?", "Трябва ли да продължавам да инвестирам усилия и време в тази връзка?" За това ще ви споделим нещата, които показват, че връзката ви няма бъдеще и че тя отива към края си.


1. Липса на доверие


Доверието е ключов момент във всяка връзка. Когато то отсъства е невъзможно двама души да бъдат щастливи заедно, тъй като единият е в постоянни тревоги, а другият е под постоянно напрежение. Липсата на доверие води до липса на спокойствие и край на връзката ви.


2. Различни виждания за бъдещето


Само голямата обич не е достатъчна за да просъществува една връзка. Когато идеите за бъдещето на двойката са различни и взаимно несъвместими няма как те да продължават като едно цяло и това е моментът, във който е по-добре да се откажете един от друг и да продължите напред, борейки се всеки за бъдещето,  което желае.


3.Липса на двустранни компромиси


Всички отношения изискват компромиси. Когато вие не сте готови да правите компромиси за любимия си, с времето рискувате връзката ви да не е стабилна и любовта да ви напусне.


4.Усилия полагани само от единия


Връзката е от двама души, следователно усилията по изграждането и по развитието ѝ трябва да се полагат от всички участници в нея. Ако само единият се бори за тази връзка, то тя със сигурност е обречена.


5.Недостиг на чувства


За да умеете да правите компромиси, за да приемете другия с недостатъците му, за да имате желание да бъдете с даден човек и да му прощавате грешките, които той допуска, то абсолютно задължително е да имате взаимна обич по между си. Когато любовта липсва, от която и да е страна, то със сигурност отношенията ви са към края си.


6.Не понасяте недостатъците си


Когато сте с един човек, вие трябва да го обичате. И не трябва просто да обичате нещата, които харесвате в него, а трябва да го приемете и с недостатъците му и да го обичате истински заради тях. Няма перфектни хора, ако не осъзнавате това и ако не приемете човека, с който сте, такъв какъвто е, то вашата връзка е обречена.


7.Незадоволителен сексуален живот


Сексът е физическа нужда, той  лекува, обединява, пази от стрес и освобождава ендорфини, които ни правят по-щастливи. Липсата на задоволителен секс се отразява върху човешката самоувереност, така че тези хора, които са сексуално незадоволени често са недоволни и разочаровани от себе си и партньора си.

Станете част от Jenite.bg във Facebook!

9 1
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay