Как да станете приятелката-мечта за всеки мъж?

Ах, че хубаво

Как да станете приятелката-мечта за всеки мъж?

Има жени, които все не могат да си намерят подходящ партньор, а има други, които не могат да се отърват от ухажори. Разбира се, накрая всяка жена ще избере само един мъж, но винаги е по-добре, когато имаш избор, нали? Ето защо ние ще Ви разкрием кои са малките, но много ефективни трикове в това мъжете да полудяват лесно по Вас.

Усмивката е най-големият ни коз! Не спирайте да се усмихвате, да създавате вид на приветлива и сговорчива жена. Мъжете харесват момичетата, които имат  чувство за хумор!

Бъдете самоуверени!Повечето мъже си загубват много бързо ума по жени, които са здраво стъпили на Земята, знаят какво искат от живота и как да го постигнат. 

Ако сте различна от другите, то това е само предимство! -Не си мислете, че мъжете търсят кукли, които изглеждат и мислят по един и същи начин. Не, те ценят жените, които имат своя гледна точка, могат да я изложат и защитят. Така че, ако не сте като другите, то се радвайте..

Покажете, че можете да се забавлявате - Сериозни сте, когато трябва, но с него ... о, тогава е време за забавления, приказки, все приятни и хубави неща. Мъжете не обичат жени, които се оплакват през цялото време!

Станете част от Jenite.bg във Facebook!

6 1
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay